SON DAKİKA! Putin'den 4 bölgenin ilhakına onay

Son dakika haberine göre Rusya Devlet Başkanı Putin, Donetsk, Luhansk, Herson ve Zaporijya bölgelerinin Rusya'ya katılımını resmileştiren ilhak kararını onayladı.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
SON DAKİKA! Putin'den 4 bölgenin ilhakına onay

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'da işgal edilen Luhansk ve Donetsk ile Herson ve Zaporijiya bölgelerinin Rusya'ya katılımını resmileştiren ilhak kararlarını onayladı.

Putin geçtiğimiz günlerde ilhak kararıyla ilgili yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullanmıştı
4 bölgenin Rusya'ya bağlanması için imza atacağız. Bu temel ve insanı bir haktır. Donetsk'te, Luhansk'ta, Zaporijya ve Herson'da milyonlarca insan kararını vermiştir. Bizim ortak geleceğimizi hiç kimse elimizden alamaz.

Kimse topraklarının anavatanlarına bağlanmalarına engel olmayacak. Onlar bombalara, insanlık dışı işkencelere hedef oldular. Ama her türlü engel olma girişimine rağmen iradelerini ortaya koydular.

KİEV'E MÜZAKERE ÇAĞRISI
Kiev rejimine bu bölgelerdeki çatışmaların sona ermesi ve müzakere masasına dönülmesi çağrısında bulunuyoruz.

Topraklarımızı elimizdeki her türlü imkanı kullanarak savunacağız. Buralardaki hastaneleri, yolları ve binaları yeniden inşa edeceğiz. 4 bölgedeki insanların güvenliği için her türlü imkanı kullanacağız.

RUSYA DİMDİK AYAKTADIR
Onlar Rusya'nın yaptırımların ardından umutsuzluğa kapılacağını zannettiler. Ancak Rusya yeniden doğdu.

Batı bu büyük ülkeyi elimizden almaya çalıştı. Ancak, biz Rusya olarak çökmedik. Her zamanki gibi dimdik ayaktayız. Batı hegemonyası altına girmedik. Bu yüzden teknolojimizi küresel piyasalardan geride tutmaya çalışıyorlardı.

Savaşın nedeni bizim Batı'ya boyun eğmemizdir. Rusya'nın gelişmesini istemiyorlar. Bir kez daha söylüyorum. Onların dünyayı ele geçirme çabaları Rusya'nın başarısıyla sonuçsuz kalmıştır.

Batı'nın kuralları ikiyüzlülükten ibarettir. Binlerce yıllık Rusya asla başka birinin iradesine boyun eğmeyecektir.

Böylesine bir milliyetçilik asla Rusya'da olamamışken Batı'nın Rus halkına karşı fasişt bir tavır içinde olduğunu görüyoruz. Kendileri bırakın geçmişte suçlarını kabul etmeyi, bunları başkalarının üzerine atmaya çalışıyorlar. ABD'deki ve Hinsitan'daki yerli halkları nasıl yok ettiklerini kabul etmiyorlar. İnsanları uyuşturcu bağımlısı yapmak ve onları hayvan gibi avlamak Batı'nın işidir. Sömürgeciliğe karşı Rusya her zaman karşı durmuştur.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.