KPSS ortaöğretim sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 KPSS ortaöğretim sonuç sorgulama ekranı

15 Eylül 2024'te gerçekleştirilen KPSS Ortaöğretim sınavının ardından milyonlarca aday sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi merakla beklemeye başladı. ÖSYM’nin resmi takvimine göre sonuçların ekim ayı içinde açıklanacağı belirtildi. Peki, KPSS ortaöğretim sonuçları ne zaman açıklanacak?  2024 KPSS Ortaöğretim sonuç sorgulama ekranına nasıl ulaşılır? İşte haberin detayı!

Giriş Tarihi 24 Eylül 2024, 11:29 Güncelleme Tarihi 24 Eylül 2024, 11:31
KPSS ortaöğretim sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 KPSS ortaöğretim sonuç sorgulama ekranı

İÇİNDEKİLER

KPSS Ortaöğretim sınavına katılan adaylar, büyük bir heyecanla sonuçların açıklanmasını bekliyor. Sınavın ardından milyonlarca adayın gözü sonuçların ilan edileceği tarihte. Peki, KPSS Ortaöğretim sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 KPSS Ortaöğretim sonuç sorgulama ekranına nasıl ulaşılır? İşte merak edilenler!

KPSS ORTAÖĞRETİM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sınav stresini geride bırakan adaylar, şimdi de gözlerini ÖSYM'den gelecek açıklamaya çevirdi.

Resmi bilgilere göre, 2024 KPSS Ortaöğretim sınav sonuçları 4 Ekim 2024 tarihinde ilan edilecek. Adaylar, sonuçlarını ÖSYM'nin AİS (Aday İşlemleri Sistemi) üzerinden sorgulayabilecek.

KPSS ORTAÖĞRETİM SORU VE CEVAPLARI YAYIMLANDI

ÖSYM, sınavın ardından adayların merakla beklediği temel soru kitapçığı ile cevap anahtarını yayımladı. Adaylar, soru kitapçıklarına ve cevap anahtarına ÖSYM'nin internet sitesinden ulaşabilecek. Soru kitapçığını inceleme süresi ise 25 Eylül 2024 tarihinde sona erecek. Bu tarihten sonra kitapçıklar sistemden kaldırılacak.