ÖSYM KPSS Lisans sınav yerleri açıklandı mı? KPSS LİSANS SINAV YERİ SORGULAMA EKRANI! Bina, salon no sorgulama...

2024 KPSS Lisans sınavına katılacak adaylar, sınav yerlerini öğrenmek için sabırsızlıkla bekliyor. Mayıs ayında başvuruları alınan KPSS Genel Yetenek - Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumlarına girecek adaylar, sınav tarihine yaklaşırken sınav yerlerini sorgulama ekranına yoğunlaşmış durumda. İşte, KPSS sınav yeri sorgulama ekranı ve sınav tarihlerine dair detaylar...

Giriş Tarihi 05 Temmuz 2024, 09:55 Güncelleme 05 Temmuz 2024, 09:55
ÖSYM KPSS Lisans sınav yerleri açıklandı mı? KPSS LİSANS SINAV YERİ SORGULAMA EKRANI! Bina, salon no sorgulama...

İÇİNDEKİLER

ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek olan 2024 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Lisans için başvuru süreci tamamlandı ve sınav günü hızla yaklaşıyor. KPSS'ye girecek adaylar, sınav yerlerini öğrenmek için sabırsızlanıyor. Özellikle Genel Yetenek - Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumlarına katılacak adaylar, sınav giriş belgelerinin yayımlanıp yayımlanmadığını merak ediyordu. ÖSYM'den açıklama geldi.

KPSS SINAV YERLERİ AÇIKLANDI MI?

KPSS Lisans sınav yerleri açıklandı.

KPSS LİSANS SINAV YERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

ÖSYM'DEN AÇIKLAMA GELDİ

ÖSYM tarafından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

14 Temmuz 2024 tarihinde uygulanacak olan 2024-KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür oturumu ile 2024-KPSS Lisans Eğitim Bilimleri oturumuna katılacak adayların sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgelerini, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden 04 Temmuz 2024 tarihinde saat 10.00'dan itibaren T.C. Kimlik numarası ve aday şifresiyle edinebilecektir.

DİKKAT!

14 Temmuz 2024 tarihinde uygulanacak olan 2024-KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür oturumu için adaylar, saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

14 Temmuz 2024 tarihinde uygulanacak olan 2024-KPSS Lisans Eğitim Bilimleri oturumu için adaylar, saat 14.30'dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

Adaylara ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

KPSS LİSANS SINAVLARI NE ZAMAN?

KPSS Genel Yetenek - Genel Kültür, Eğitim Bilimleri sınavları 14 Temmuz günü saat 10:15'te gerçekleştirilecek. Sonuçlar ise 23 Ağustos günü duyurulacak.