İşçiler aç kalıyor

FSM'deki çalışma, 1. Köprü'ye giremeyen yemek taşıyan araçları, yolda bırakıyor. Yemekler gecikiyor

Fatih Sultan Mehmet köprüsünde başlayan ve 3 ay boyunca devam edecek olan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle oluşan aşırı trafik, iş dünyasını da olumsuz yönde etkiliyor.
İstanbul Yemek Sanayicileri Derneği
(İYSAD) Başkanı Sadık Çelik, çalışanların öğle yemeklerinin, aşırı trafik nedeniyle zamanında ulaştırılamadığını söyledi. Öğlen 12'de yenilmesi gereken yemeğin saat 2'de, 3'te ancak yerine ulaştabildiğini kaydeden Çelik, "Çalışanların aç kalması bir yana, yemekler hem sağlığı tehdit ediyor hem de bozularak çöpe gidiyor, israfa ve ziyana neden oluyor" dedi. 1. Köprü'yü zaten kullanamadıklarını belirten Çelik, "Günlük sıcak yemek taşıyan Tarım İl Müdürlüğü ruhsatlı İYSAD üyesi firmalara ait araçların birinci köprüden geçişlerine kalıcı olarak izin verilmesi, sorunu çözecektir" dedi.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.