Tavuklara 24 saat gündüz!

YILLARCA Türk tavuğunu kapısından sokmayan Avrupa Birliği ile ABD'de sağlıksız üretim yapıldığı ortaya çıktı. İngiltere, Fransa ve ABD gibi ülkeler, tavuk üretiminin büyük riskler içerdiği konusunda hemfikir oldu. Doğal ortamda yetişmeyen tavuğun yenilmesinin risk olduğuna dikkat çeken uzmanlar, "Henüz yumurtadan çıkar çıkmaz civcive antibiyotik verilmesinin nedeni, kemiklerinin gelişmemesi. Bu sayede tavuktaki et oranı daha çok oluyor" dedi. Öte yandan üretim tesislerinde normal büyüme zamanından önce büyütmek için civcivlere ışıklı ortam kurulup 24 saat gündüz imajı veriliyor. Tavuklar hormonlu gıdalarla daha kısa sürede irileşip satışa sunuluyor.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.