Kasaplar sucuk yasağına karşı

Kasap ve marketlerin de aralarında bulunduğu perakende işletmeler tarafından sucuk, pastırma, sosis ve salam üretimini yasaklayan düzenleme, sektörde tartışma başlattı. Ulusal Kırmızı Et Konseyi Başkanı Ahmet Yücesan, "Bakanlık üretim iznini verdi fakat sektör bu özgürlüğü kaldıramadı. Bu işe haiz olmayan bazı kasaplar, 'imalatçı oldum' edasıyla hatalar yaptı, hijyeni yok saydılar. Bakanlık da kasapların bu işe devam edemeyeceğini düşündü" dedi. Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Fazlı Yalçındağ ise kasaplara yönelik üretim yasağını doğru bulmadığını söyledi. Alt yapıya sahip kasapların üretim yapabilmesi gerektiğini savunan Yalçındağ, "Kasaplar geleneksel sucuk yapıyor" dedi.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.