Çerez ve et el yakıyor

Gıdadaki zamlar, tüketicileri zorluyor. Kırmızı et fiyatlarında Kurban Bayramı sonrasında düşüş beklenirken, tam tersi oldu. Kuruyemiş fiyatlarında da son 1 yıldaki yükseliş dikkat çekiyor. Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Şaban Ünlü, hayvan sayısının azalmasının sığır eti fiyatlarını artırdığını söyledi. Ünlü, "Bayramdan önce karkas kilogramı 18.5 liraya kesilen büyükbaş hayvan, şu anda 20 liradan aşağıya kesilmiyor" dedi. Kuruyemiş fiyatları son 5 yılda yüzde 36-70 arasında, son bir yılda da yüzde 4-51 arasında artış gösterdi. 2009-2014 yılları arasında en yüksek artış yüzde 70 ile kuru kayısıda görülürken, Antep fıstığının fiyatı yüzde 61 arttı.
GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.