Tadına garanti

TÜRK Standartları Enstitüsü (TSE), Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve baklavacılarla yaptığı çalışma sonucunda, baklavanın ulusal üretim standardını belirledi. Baklava standardı, 18 Şubat'ta Ankara'da yapılacak toplantı ile kesin karara bağlanarak uygulamaya konacak. GSO'dan yapılan açıklamaya göre, Türk baklavasında kullanılması gereken malzemeler ve hazırlanış esaslarının nasıl olması gerektiği belirlendi. Baklavanın ABD'den Avrupa ülkelerine, Rusya'dan Asya ülkelerine kadar birçok ülkeye gönderildiğini ifade eden GSO Başkanı Adil Konukoğlu, "Standardın uygulanması, sektörün genelinde baklava kalitesinin korunması ve genç kuşaklara aslına uygun olarak aktarılması açısından büyük önem taşıyor" dedi.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.