Üreticide 25 kasapta 45 TL

GIDA, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı et fiyatlarına tavan getirirken; üreticiler pahalılığın nedeninin et dükkanları ve yüksek kâr marjı koyanlar olduğunu söyledi. Balıkesir, Karesi ve Altıeylül Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Cihat Şimşek, kırmızı ette oluşan yüksek fiyatlara ilişkin, "Üreticilerimiz en az bir yılda yetiştirdiği besili hayvanı kasaba kilosu en yüksek 25 liradan teslim ederken, aynı gün içinde kasabın et reyonunda fiyatı 40-45 lira oluyor." dedi. Kırmızı ette oluşan yüksek fiyatların üreticiden kaynaklanmadığını dile getiren Şimşek, şöyle konuştu: "Maliyete bakınca tüketicilerin eline ulaşan fiyatlarla kıyaslandığında, yüksek tutarların üreticiden değil, tüketiciye son noktalarda ulaştıranlardan kaynaklandığı ortada."
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.