2 Ağustos Vakıfbank son dakika faiz oranları! Vakıfbank 2019 konut kredisi faiz hesaplama vakifbank.com.tr'de. Ziraat Bankası'ndan sonra Vakıfbank'ta 500 bin liraya kadar 180 ay vadeli konut kredisi faizini yüzde 0,99 olarak belirledi. Konut kredisi, satın alınacak evin teminat altına alınması koşuluyla bankalar tarafından verilen bir kredi türü. Kredinin vadesi genellikle sabit faiz oranlarıyla 5 ila 30 yıl arasında değişebiliyor. Konut kredisine başvurmak için satın almak istediğiniz konuta karar verdikten sonra kredi imkanları sunan bankaları araştırmanız gerekir. İşte 1 Ağustos Vakıfbank son dakika faiz oranları ve Vakıfbank 2019 konut kredisi faiz hesaplama işlemleri
VAKIFBANK FAİZ ORANLARI
Sarıpanjur konut kredisi: 0.99
İhtiyaç kredisi: 1.49
VAKIFBANK KONUT KREDİSİ HESAPLAMA İÇİN TIKLAYINIZ
Ziraat Bankası Konut Kredisi Faiz Oranları:
Kredi Tutarı Azami Vade Faiz Oranı
500.000'e kadar 180 ay Aylık 0,99
500.001 – 1.000.000 180 ay Aylık 1,19
1 milyon üzeri 180 ay Aylık 1,39
ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ HESAPLAMA İÇİN TIKLAYINIZ
HALKBANK FAİZ ORANLARI
İhtiyaç kredisi: 2.15
Taşıt kredisi: 1.79
Konut kredisi: 1.53
TEB FAİZ ORANLARI
İhtiyaç kredisi: 2.3
Taşıt kredisi: 1.77
Konut kredisi: 1.55
GARANTİ BBVA FAİZ ORANLARI
Dijital ihtiyaç kredisi: 2.18
Konut kredisi: 1.65
Taşıt kredisi: 2.04
AKBANK KREDİ FAİZ ORANLARI
İhtiyaç kredisi: 2.04
Taşıt kredisi: 1.85
Konut kredisi: 1.49
İŞ BANKASI FAİZ ORANLARI
İhtiyaç kredisi: 2.2
Taşıt kredisi: 1.93
Ev kredisi: 1.72
YAPIKREDİ FAİZ ORANLARI
İhtiyaç kredisi: 2
Taşıt kredisi: 1.89
Konut kredisi: 1.79 (120 ay)
QNB FİNANSBANK FAİZ ORANLARI
İhtiyaç kredisi: 1.59
Taşıt kredisi: 2.22
Konut kredisi: 1.93
EK ÖDEME TAZMİNAT YOK!
● Müşteriler geri güncel oranlardan sabit faizli konut kredisine dönüş yapılabilecek.
● Üründeki kredilerin faiz oranları, vadesi boyunca piyasa oranlarına göre yapılandırma yapılmaksızın 3, 6 ya da 12 ayda bir güncellenecek.
● Faizde tüketiciyi koruyan tavan olacak.
● Faiz enflasyona göre otomatik güncelleneceği için ek maliyet olmayacak.
● Erken ödeme yapılması durumunda ise ödenen tutar için 'erken ödeme tazminatı' alınmayacak.
KONUT KREDİSİ HESAPLAMA
Güncel olarak en düşük tabela konut kredisi faiz oranı olan yüzde 1.28 üzerinden 150.000 TL tutarda konut kredisi hesaplama gerçekleştirildiğinde kredinin 5 yıl vadede aylık taksitleri yaklaşık 3.600 TL, 10 yıl vadede 2.450 TL' ye denk karşılık geliyor. 10 yıl vadeli konut kredisinin toplam geri ödemesi yaklaşık 294.000 TL oluyor.
KONUT KREDİSİ ALANİLMEK İÇİN GEREKLİ BELGELER
Yaptığınız kredi başvurusu ön onay aldığında ikinci adım olarak gerekli belgelerle bankaya gitmeniz gerekir. Konut kredisi için banka tarafından nüfus cüzdanı, ikametgah ve gelir beyanı olmak üzere üç temel belge talep edilir. Düzenli bir geliriniz olması halinde başvurunuzun onaylanması ihtimali oldukça yüksektir. Daha önceki kredi borcu nedeniyle hakkında banka takip kararı olan kişiler ise kredi alamazlar. Konut kredilerinde ipotek uygulaması söz konusu olduğu için kefil istenmez. Eğer başvuran kişi yeterli bir gelire sahip değilse o zaman kefil uygulaması devreye girebilir.
KONUT KREDİSİ NEDİR?
Konut kredisi, satın alınacak evin teminat altına alınması koşuluyla bankalar tarafından verilen bir kredi türü. Kredinin vadesi genellikle sabit faiz oranlarıyla 5 ila 30 yıl arasında değişebiliyor. Konut kredisine başvurmak için satın almak istediğiniz konuta karar verdikten sonra kredi imkanları sunan bankaları araştırmanız gerekir.
Sizin için en uygun faiz oranlarını sunan bankaları araştırmanız ve başvurmanız gerekecektir. Kredi başvurunuz onaylandıktan sonra artık devreye gayrimenkul değerlendirme uzmanları giriyor. Uzmanlar, satın almak istediğiniz evin değerini belirledikten sonra, evin değerinin dörtte birini peşinat ödemesi olarak vermeniz gerekir. Yasalar gereği, belirlenen ekspertiz değerinin %70-75'ine kadar konut kredisi verilebiliyor. Evin kalan %25'lik ücreti içinse peşinatınız olması gerekir. Sözleşmeniz süresince belirlenen faiz oranı ve vade üzerinden aylık olarak ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
VAKIFBANK TARİHÇE
1954 yılında, vakıf kaynaklarını ekonomik kalkınmanın ihtiyaçları doğrultusunda en iyi biçimde değerlendirmek amacıyla kurulan VakıfBank, o günden bu yana çağdaş bankacılık yöntemleri ve uygulamalarıyla Türkiye'nin tasarruf düzeyinin gelişim sürecine katkıda bulunmaktadır. VakıfBank; "Güçlü Türkiye'nin Lider Bankası" olma vizyonu doğrultusunda, vakıf kültüründen aldığı güçle, kendisine emanet edilen varlık ve değerleri etkin ve verimli yöneterek müşteriler, çalışanlar, hissedarlar ve topluma kattığı değerleri sürekli artırma misyonuyla hareket etmektedir.
Kurumsal, ticari, KOBİ ve tarım bankacılığının yanı sıra bireysel ve özel bankacılık alanlarında da çağdaş bankacılık ürün ve hizmetleri sunan VakıfBank, özellikle bir alanda değil, tüm finansal alanlarda uzmanlaşmış, Türkiye'nin önde gelen bankalarından biridir.
Temel bankacılık ürün ve hizmetlerine ek olarak yatırım bankacılığı ve sermaye piyasası faaliyetlerinde de bulunan VakıfBank, iç ve dış ticaretin finansmanında öncü bir rol üstlenmektedir. Ayrıca, finansal iştirakleri aracılığıyla sigortacılıktan finansal kiralama ve factoring hizmetlerine kadar geniş bir yelpazede yer alan finansal ürünleri çağın gerektirdiği yüksek teknolojilerle müşterilerine sunmaktadır.
VakıfBank, bireysel ve kurumsal müşterilerine ülke çapına yayılan 900'ün üzerinde şubesinin yanı sıra ileri teknolojiyle desteklenen alternatif dağıtım kanalları aracılığıyla hizmet sunmaktadır. VakıfBank'ın ABD New York ve Kuzey Irak Erbil şubelerinin yanı sıra bir de Bahreyn'de kıyı bankacılığı şubesi vardır. Ayrıca, Avusturya'da VakıfBank International AG (Viyana Şubesi ve Almanya'da Köln Şubesi), KKTC'de Tasfiye Halinde World Vakıf UBB. Ltd. ve Kıbrıs Vakıflar Bank. Ltd. olmak üzere yurt dışında üç bankada da iştiraki bulunmaktadır. VakıfBank'ın diğer iştirakleri arasında; Güneş Sigorta A.Ş., Vakıf Emeklilik ve Hayat A.Ş., Vakıf Faktoring A.Ş., Vakıf Finansal Kiralama A.Ş., Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Vakıf Menkul Kıymet Yat. Ort. A.Ş., Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Vakıf Pazarlama San. ve Ticaret A.Ş., Taksim Otelcilik A.Ş., Vakıf Enerji ve Madencilik A.Ş., Vakıf Gayrimenkul Değerleme A.Ş. bulunmaktadır.