Koronavirüs vatandaşları doğala yönlendirdi! Evde yoğurt yapımı yüzde 500 arttı!

İstanbul Ziraat Odaları Başkanı Ömer Demir, İstanbul'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını öncesinde günlük 1.500 ton çiğ süt satıldığını belirterek, "Vatandaşlar süt ürünlerini de evde yapmaya başladı. Evde yapılan yoğurdun sağlıklı olmasından dolayı evde yoğurt yapımı da yüzde 500 arttı." dedi.

Demir, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin süt ve süt ürünlerini üretme bakımından dünyanın önde gelen ülkeleri arasında yer aldığını, Türkiye'de süt ve süt ürünleri üretiminin gün geçtikçe arttığını dile getirdi.

GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.