Kurban Bayramı ikramiyesi erken mi ödenecek? Bayram ikramiyesi bu hafta yatar mı 2024? Emekli ikramiyeleri ve maaşları aynı anda mı yatacak?

Kurban Bayramı heyecanı giderek artarken, 2024 yılının ikinci bayram ikramiyesi de gündemdeki yerini koruyor. 16 Haziran'da başlayacak olan Kurban Bayramı için vatandaşlar, bayram ikramiyelerinin ne zaman ödeneceğini merak ediyor. İkramiyelerin bu hafta ödenip ödenmeyeceği ise en çok araştırılan konular arasında yer alıyor.

Giriş Tarihi 04 Haziran 2024, 14:36 Güncelleme Tarihi 04 Haziran 2024, 14:37
Kurban Bayramı ikramiyesi erken mi ödenecek? Bayram ikramiyesi bu hafta yatar mı 2024? Emekli ikramiyeleri ve maaşları aynı anda mı yatacak?

İÇİNDEKİLER

Ramazan Bayramı'nda verilen yılın ilk bayram ikramiyesinden sonra, Kurban Bayramı için de heyecan dorukta. 2024 yılının ikinci ve son bayram ikramiyesi, Kurban Bayramı vesilesiyle hak sahiplerine ödenecek. Geçmiş yıllarda bayram ikramiyelerinin bayram tarihinden birkaç gün önce yatırıldığı göz önüne alındığında, bu yılki ödemelerin de ne zaman yapılacağı büyük bir merak konusu.

BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

Bayram ikramiyesi ödeme takvimi henüz açıklanmadı.

Konuya ilişkin resmi duyuru yapıldığında haberimize ekleyeceğiz.

BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR?

2024 yılında bayram ikramiyesi 3 bin TL oldu.

BAYRAM İKRAMİYESİ KİMLERE VERİLECEK?

Bayram ikramiyesinden; Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan (SGK) emekli aylığı, yaşlılık aylığı, vazife malullüğü aylığı, malullük aylığı, ölüm aylığı ile sürekli iş göremezlik geliri ve ölüm geliri alanlar ile şehit yakınları, gaziler, muharip gaziler, güvenlik korucuları, şampiyon sporcular ve terörden zarar gören sivil vatandaşlar ile bu kişilerin hak sahipleri yararlanacak.