Temmuz 2024 zamlı maaş tablosu! Kim ne kadar alacak? Uzman erbaş, subay, astsubay maaşları ne kadar oldu?

Haziran 2024 ayının enflasyon oranı bugün açıklanıyor. Bu oran, milyonlarca vatandaşın gelir düzeylerindeki artışları doğrudan etkileyecek ve ekonomik beklentilerini şekillendirecek önemli bir gösterge olacak.

Giriş Tarihi 03 Temmuz 2024, 09:14 Güncelleme 03 Temmuz 2024, 09:14
Temmuz 2024 zamlı maaş tablosu! Kim ne kadar alacak? Uzman erbaş, subay, astsubay maaşları ne kadar oldu?

İÇİNDEKİLER

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Haziran ayı enflasyon verilerini açıklayacak. Bu veriler, emekli, memur ve sosyal yardım alan vatandaşların Temmuz 2024'te alacakları maaşların hesaplanmasında kritik bir rol oynayacak. Enflasyon oranlarının açıklanmasıyla birlikte, uzman erbaş (uzman onbaşı, çavuş), subay ve astsubay gibi askeri personelin maaşları da yeniden düzenlenecek.

UZMAN ERBAŞ, SUBAY, ASTSUBAY ZAMLI MAAŞLARI NE KADAR?

Uzman erbaş (uzman onbaşı, çavuş), subay, astsubay maaşları henüz belli olmadı. Belli olduğunda haberimizde yer alacaktır.

MEMUR ZAMMI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Memur maaş zammında belirleyici olacak 6 aylık enflasyon farkı netleşiyor. Memur ve memur emeklilerinin zamları 3 Temmuz 2024'te saat 10:00'da belli olacak.

YENİ VE ZAMLI MEMUR MAAŞI NE KADAR OLACAK?

Kamu kurumlarında çalışan memurların yeni maaş zammı oranları henüz belli olmadı. Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından kesin zam oranları netleşecek ve nihai tablo şekillenecek.