Turkcell Genel Müdürü Ali Taha Koç: 2025 yatırım yılı olacak

Mobil Dünya Kongresi'ne (MWC) katılan Turkcell Genel Müdürü Ali Taha Koç, 2025'in şirket için yatırım yılı olacağını söyleyerek 5G, fiber, veri ve enerji başta olmak üzere altyapı, sürdürülebilirlik alanlarında yapılacak yatırımlara dikkat çekti.

takvim.com.tr takvim.com.tr
Kaynak GAZETE
Giriş Tarihi :06 Mart 2025
Turkcell Genel Müdürü Ali Taha Koç: 2025 yatırım yılı olacak

Turkcell Genel Müdürü Ali Taha Koç, Barselona'da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC) 2025'in şirket için yatırım yılı olacağını söyledi.

Koç, "5G, fiber, veri ve enerji başta olmak üzere altyapı, sürdürülebilirlik ve sosyal fayda odaklarında yatırımlarımız artarak devam edecek. Kurulduğumuz günden bugüne kadar ülkemize 28 milyar dolar yatırım yaptık. 2025 yılında operasyonel yatırım harcamalarımızın gelirlerimize oranının yaklaşık yüzde 24 seviyesinde olmasını öngörüyoruz" diye konuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN