Polonya öne geçti Hollanda affetmedi: 3 puan Portakalların! İşte maçın golleri

EURO 2024'te heyecan devam ediyor. Günün ilk karşılaşmasında Polonya ile Hollanda kozlarını paylaştı. Büyük heyecana sahne olan karşılaşmada kazanan 2-1'lik skorla Hollanda oldu. Polonya mücadelede Buksa ile öne geçmeyi başarsa da mağlubiyete engel olamadı. İşte maçta yaşananlar ve karşılaşmanın golleri...

Giriş Tarihi 16 Haziran 2024, 15:51 Güncelleme 16 Haziran 2024, 17:58
Polonya öne geçti Hollanda affetmedi: 3 puan Portakalların! İşte maçın golleri

İÇİNDEKİLER

EURO 2024'te heyecan devam ediyor. Günün ilk karşılaşmasında Polonya ile Hollanda kozlarını paylaştı. Büyük heyecana sahne olan karşılaşmada kazanan 2-1'lik skorla Hollanda oldu.


Mücadelede Polonya 16. dakikada Adam Buksa ile öne geçti. Portakallar 29. dakikada Gakpo ile skoru eşitledi ve ilk yarı bu skorla bitti.

İkinci yarı karşılıklı ataklarla geçerken, Hollanda Wout Weghorst'un 83. dakikadaki golüyle karşılaşmanın skorunu belirledi.



Bu sonucun ardından Hollanda 3 puana ulaşarak D grubunda liderliğe yükseldi. Polonya ise son sıraya geriledi. Grubun diğer maçında Fransa ile Avusturya kozlarını paylaşacak.

MAÇIN GOLLERİ

Polonya, Hollanda karşısında Antalyaspor'un forveti Buksa ile 1-0 öne geçti.

Hollanda, Liverpool'un yıldızı Gakpo ile skoru eşitledi.

Portakallar 83. dakikada eski Beşiktaşlı Wout Weghorst'un golüyle skoru belirledi.



SZYMANSKI 45 DAKİKA

Fenerbahçe'nin yıldız ismi Sebastian Szymanski, Polonya formasıyla karşılaşmaya 11'de başladı. Etkili bir performans ortaya koyamayan Szymanski devre arasında yerini Moder'e bıraktı.