Real Madrid'den EURO 2024 için Türk bayraklı Arda Güler paylaşımı!

A Milli Takımımızın EURO 2024'te oynayacağı Gürcistan maçı öncesinde Real Madrid'den yıldız futbolcu Arda Güler için Türk bayraklı bir görsel paylaşımı geldi. Resmi hesaplardan paylaşımı yapılan kare binlerce kez beğenildi. Ayrıca EURO 2024 resmi hesabı Kerem Aktürkoğlu'nun meşhur sevinci üzerinden bir fotoğraf yayınlarken Ajax ise Ahmetcan için 'abi' videosu hazırladı.

Giriş Tarihi :18 Haziran 2024 , 17:09 Güncelleme Tarihi :18 Haziran 2024 , 17:22
Real Madrid’den EURO 2024 için Türk bayraklı Arda Güler paylaşımı!

İÇİNDEKİLER

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılma hakkı kazanan ve ilk maçına Gürcistan karşısında çıkacak olan milli takımımızın en önemli silahlarından biri Arda Güler.

Genç futbolcunun ilk karşılaşmada göstereceği performans hem milyonlarca Türk'ü hem de dünyada kendisini destekleyen sevenlerini yakından ilgilendiriyor.

Bu yüzden gözler hep üzerinde olacak. Polonya karşısında oyuna girdikten sonra sergilediği formla adından söz ettiren genç yıldız, kritik randevu öncesinde beklentileri de yükseltti.

Sezon başında transfer olduğu Real Madrid de Arda'nın başarılı olmasını dileyen bir paylaşımda bulundu ve Türk bayraklı grafiğini takipçilerine sundu.

Paylaşımda "Türk oyuncumuz bu akşam başlıyor" ifadelerine yer verildi.

İşte o paylaşım...

AJAX AHMETCAN'I UNUTMADI

Futbol hayatını Hollanda'da sürdüren Ahmetcan Kaplan için Ajax'tan başarılar dileği geldi. Amsterdam temsilcisi genç stoper için önce; "Ahmetcan Kaplan bugün Türkiye ile Gürcistan'ın karşısına çıkacak. Türklerin Avrupa Şampiyonası'ndaki ilk grup maçı Dortmund'da saat 19.00'de başlıyor." denildi.

Ajax bir de video hazırlayarak "Parlama zamanı abi" ifadelerini kullandı.

HARRY POTTER EURO 2024'TE HARRY POTTER!

Almanya'da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası'nın resmi sayfası da Kerem Aktürkoğlu'nu paylaştı. Organizasyonun hesaplarından Türk bayrağını pelerin şeklinde giymiş başarılı oyuncunun arkadan çekilmiş fotoğrafı shirili değnek emojisiyle yayınlandı.