Emre'nin isyanı: Oğluma nasıl anlatırım?

Fenerbahçe'nin kaptanı Emre Belözoğlu, şike iddiaları için "Şampiyonluğumuz tertemiz. Günlerdir ne huzur kaldı ne de sinir" dedi.

Giriş Tarihi 30 Ağustos 2011, 00:00 Güncelleme Tarihi 30 Ağustos 2011, 16:09
Emre’nin isyanı: Oğluma nasıl anlatırım?

İÇİNDEKİLER

Türkiye Gazetesi'nden Hasan Sarıçiçek Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu ile Milli Takım kampında ilginç bir röportaj gerçekleştirdi.

İşte tecrübeli futbolcunun birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulunduğu o sohbet...

Yılın en çok tartışılan futbolcusu Emre Belözoğlu, içinde bulunduğu psikolojiyi arkadaşımız Hasan Sarıçiçek'e bütün samimiyetiyle anlattı. Emre'nin adeta kendisiyle yüzleşmesi şeklinde geçen sohbet çok tartışılacağa benziyor.

> Oğlumun futbolcu olmasını istemem; 18 yıldır ailemle doğum günümü kutlayamadım

> Arena'daki milli maçta ıslıklanmamın sebebi G.Saray'dan Fener'e geçmiş olmam

> Beni tanıyanlar bilir ki, benim için Milli Takım eşimden dostumdan önce gelir

Kazakistan ve Avusturya maçlarına hazrırlanan ay-yıldızlı ekibin kampındayız. F.Bahçe ve Milli Takım'ın kaptanı Emre Belözoğlu ile "Sadece sana özel" dediği röportaj için saat 14:00'e randevulaşmısız. Fakat Emre, "Şunu 15:00'e alamaz mıyız? Arda'nın maçı var da, onu seyretmem lazım!" diye haber gönderiyor. Sevgili Türker Tozar, gözümün içine bakıyor, "Kusura bakma ağabey" dercesine... "Tamam" diyorum.
Saat 15:15'te nefes nefese geliyor lobiye Emre... Milli Takımlar idari sorumlusu Hüseyin Coşkun'dan telefonunu istiyor, "Bir iki dakika daha müsaade" diyor, "Oğlumu özledim... Amcası, Ömer Akif tam 5 aylık oldu... Şu an burnumda tütüyor. Onun futbolcu olmasını asla istemem. Gitsin, okusun, vatana - millete hayırlı bir evlat olarak kendini yetiştirsin. Öylesi daha iyi..."

Sonra, "Ben futbolun doğrucu Davut'uyum" diyen kaptan Emre ile "en keyif aldığım röportaj" diyebileceğim tam iki saatlik sohbete dalıyoruz. Ama ne sohbet. İşte noktasına virgülüne dokunmadan Emre Belözoğlu'nun ağzından futbol gerçekleri: