Trendyol Süper Lig'in lideri Galatasaray'da önemli gelişmeler yaşanıyor. Bu sezon yer aldığı tüm kulvarlarda başarılı olmak isteyen sarı kırmızılılarda gözler bir yandan da transfer operasyonunda.
Yönetim yeni sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Cimbom bu sezon yaptığı bazı takviyelerden istediği verimi alamamıştı.
Özellikle birçok yeni transferin düşük performansı yoğun eleştiri almıştı. Bu futbolculardan biri ise Wilfried Zaha'ydı.
Teknik Direktör Okan Buruk, son dönemde yedek kalan yıldız oyuncu hakkında dikkat çeken ifadeler kullanmıştı. Buruk, "Zaha'dan beklentimiz yüksek. O da oynamak istiyor. Kendisini anlıyorum. İlk 11 başladığında daha iyi olacağını düşünüyor"
"Oyuna sonradan girdiği maçlarda beklentimiz bundan daha fazlası. Sonradan oyuna girdiği maçlarda beklentilerimizi karşılamadı. Onun da isteği ilk 11 başlamak. Kendisini daha iyi hissettiğini söylüyor ama burada bir yarış var"