Aradığı aşkı Tolga Arman'da bulan Demet Şener'in mutluluğuna diyecek yok.
46 yaşındaki deneyimli manken Demet Şener, sevgilisi Tolga Arman ile tatilde.
Güzel manken düşman çatlattı.
Denizin ve güneşin keyfini süren Demet Şener'e beğeni yağdı.
Demet Şener geçtiğimiz günlerde yaptığı Demet Akalın-İbrahim Kutluay açıklamasıyla çok konuşulmuştu.
Demet Akalın, mankenlik yaptığı dönem gönlünü basketbolcu İbrahim Kutluay'a kaptırdı. İkili, 1998 yılında başladıkları aşklarıyla sık sık magazin manşetlerini süsledi.
O dönem körkütük aşık olan ikili, her fırsatta aşklarını dile getirdi. Akalın, Arnavutköy'de "Uzun adam seni çok seviyorum bir Demet ömrüm senin olsun" yazılı bilboard astırdı.
Kutluay da Fenerbahçe'den Efes Pilsen'e transfer olduğunda "Ne Kanarya'dan ne de Demet'ten vazgeçerim" diyerek aşkını haykırdı.
BÜYÜK AŞK BİTTİ
Ancak aşklarını doludizgin yaşayan çift, evlilik haberleri beklenirken sürpriz bir şekilde 2001 yılında yollarını ayırdı.
İbrahim Kutluay'ın evlenmek istememesi iddiası ise ayrılık nedeni olarak basına yansıdı. 4 yıllık ilişkisi biten Kutluay, daha sonra gönlünü başka bir güzele kaptırdı.
İbrahim Kutluay, yine dönemin popüler isimlerinden Demet Şener'le aşk yaşamaya başladı. Durum böyle olunca ihanet iddiaları da ortaya atıldı.
İDDİALARI GÜÇLENDİRE AÇIKLAMA
Akalın'ın "Bir karıyı daha döveceğim. Bir adaşımı sıkı döveceğim" şeklindeki sözleri de iddiaları güçlendirdi.
Öte yandan söylenenlere göre Demet Akalın ve Demet Şener arkadaştı. İkisi de mankenlikten geldiği için aynı ortamlara giriyordu. Durum böyle olunca ihanet konusu daha başka bir hal aldı.
Ortalıkta aldatma iddiaları dolanırken Demet Şener ile İbrahim Kutluay, 2005 yılında nikah masasına oturdu.
Ünlü çiftin, bu evlilikten İrem Kutluay ile Ömer Kutluay adlarında iki evladı oldu.
BOŞANDILAR
Ancak tarihler 2015'i gösterdiğinde "Demet Şener ve İbrahim Kutluay'ın evliliği bitiyor" söylentileri dolanmaya başladı.
YILLAR SONRA GELEN İTİRAF!
Boşanma nedenleri ihanet olarak gösterile ikiliden Demet Şener, yıllar sonra hem eski eşi hem de Demet Akalın hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Gökay Kalaycıoğlu'nun programına konuk olan Demet Şener, yıllar önce Demet Akalın ile İbrahim Kutluay'ı ayırdığı yönündeki iddiayı kesin bir dille yalanladı.
SON NOKTAYI KOYDU
2001 yılında Kutluay ve Demet Akalın ayrılığında payı olduğu iddiasıyla gündeme gelen Demet Şener, "Demet Akalın ile karşılaşırsan konuşur musun?" sorusu üzerine iddialara son noktayı koydu.
Akalın'la bahsedildiği gibi arkadaş olmadığını söyleyen Şener, şu ifadeleri kullandı: "Olaylar anlatıldığı gibi değil. Hayatımda tanımadığım ve merhabalaşmadığım bir insan.
Bunu da buradan son kez söyleyeyim. Yakın arkadaş olduğumuz falan yok. Belki kalabalık bir ortamda 1-2 kez görmüşümdür.
Anlatıldığı gibi değil. Bununla ilgili konuşacak bir şey yok. Olaylar yansıtıldığı gibi değil. Eskiden de sonradan da merhabalaştığım yok. Bir şey olmadığı için helalleşecek bir şey yok"
"İLK KEZ ORADA BİR ARADAYDIK"
Şener, "İrem ve Ömer'in babasıyla görüşüyor musun?" sorusu karşısında da şöyle konuştu: "Uzun zaman görüşmedik. İlk defa Ömer'i Madrid'e hep beraber götürdük. Orada da hep bir aradaydık.
İnsanı boyutta ilk kez orada bir aradaydık. Benim büyük bir kızgınlığım var. Ona karşı nötrüm. Sadece çocuklarımızın mutluluğu için...