Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve çevresindeki 10 ili etkileyen iki şiddetli deprem, tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Depremin ardından birçok ünlü isim, depremzedelere yardım için bölgeye koştu. Bunlardan biri de Survivor yarışmasıyla tanınan Sema Aydemir oldu.
Depremzedelere yardım için bölgede bulunan Aydemir, dün meydana gelen Hatay depreminde yaşadıklarını anlattı.
Sosyal medyada yaptığı paylaşımda korku dolu anları dile getiren Aydemir, şu ifadeleri kullandı: "Allah bir daha yaşatmasın.
Çok korkunç, çok çaresiz kalıyor insan. Yıkılan çok yer var şu an. Biz iyiyiz çok şükür, merak etmeyin"
Daha sonra Instagram'ın hikaye kısmında bir video yayınlayan ünlü isim, şöyle konuştu: "Dün gece çok büyük bir deprem oldu.
Çok korktuk, herkes çığlık çığlığaydı. Yanımızdaki binanın duvarları yıkıldı. Biz gece tahliye edildik.
Güvenli bir bölgeye geçmiştik ama şimdi tekrar mutfağa geldik. Haklı olarak ailelerimiz 'sizin de can güvenliğiniz yok, gelin' diyorlar. Haklılar..."
Aydemir, "O insanlara yemek götürülmesi gerekiyor" diyerek sözlerini şöyle sürdürdü: "Buradan her gün 70 bin yemek çıkıyor.
Sabahtan akşama kadar yemek yapıp, paketleyip, dağıtıyoruz. Biz gidersek bir organizasyon kurulana kadar bu insanlar yemek bulamayacaklar.
Biz buraya gönüllü olarak geldik. Deprem olduğu için gidemeyiz. Süremiz dolana kadar ve yeni gönüllüler gelene kadar devam edeceğiz"
MEHMET YALÇINKAYA PAYLAŞTI!
Günlerdir bölgede olan Yalçınkaya, dün akşam Hatay'da meydana gelen 6.4 ve 5.8 şiddetindeki depremleri yaşadı.
Deprem bölgesinde vatandaşlara yardımda bulunan Mehmet Yalçınkaya sosyal medya hesabından yaşadığı korku dolu anlar anlattı.
Şef Mehmet Yalçınkaya yaptığı paylaşımda depreme mutfakta yakaladıklarını söyleyerek "Sağlam hissettik. Tezgah yürüdü resmen" dedi.
Kentte yağmur başladığını söyleyen ünlü şef, "Allah sabır versin. Gerçekten normal günler yaşamıyoruz. Deprem, yağmur" ifadelerini kullandı.
İşte deprem sonrası ünlü isimlerin yaptıkları paylaşımlar...