1967 yılında düzenlenen bir güzellik yarışmasında birinci olan ve henüz 14 yaşındayken şöhretin kapılarını aralayan Serpil Örümcer'e bacaklarının uzunluğu nedeniyle 'Bayan bacak' lakabı takıldı.
Dillere destan güzelliği ve bayan bacak' lakabıyla hafızalara kazınan Serpil Örümcer, açıklamalarıyla zaman zaman magazin gündeminde yer aldı.
Yeşilçam yıldızı, bu kez korkutan bir haberle gündeme geldi. Örümcer, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda talihsiz bir kaza geçirdiğini dile getirerek "Ayağımın kesilme riski var" dedi.
Serpil Örümcer sosyal medya hesabında şu ifadeleri kullandı: "Sevgili dostlarım ve ilgili sağlık kurumları. Ben yılların sanatçısı Serpil Örümcer.
Geçirdiğim talihsiz bir kaza sonucu bacağımda oluşan kırıklar nedeniyle şu an yatağa bağlı durumdayım. Gittiğim sağlık kurumları da ileri tarihe ameliyat günü veriyorlar. Geçici alçıda şu an zor süreçteyim"