Meğer hepimiz yanlış biliyormuşuz! Soğan ve sarımsağı asla böyle yemeyin, çünkü...
Kahvaltıların vazgeçilmezi domates salatalık ile peynir ekmeğin birlikte tüketilmemesi gerektiğini söylesek. Veya yaz aylarında bayılarak yediğiniz karpuz ve peynirin. Doğadaki şifa kaynağı olarak bilinen soğan ve sarımsağın bilinenin aksine birbirlerinin düşmanı olduğunu. Uzmanlara göre bazı gıda eşleşmeleri oldukça tehlikeli ve bunların bir çoğu bayılarak yediklerimiz. İşte asla birlikte tüketmememiz gereken o besinler.
takvim.com.tr
Giriş Tarihi :06 Temmuz 2020 , 09:47Güncelleme Tarihi :06 Temmuz 2020 , 09:47
Kavun, karpuz – Her şey, özellikle de süt ürünler, yumurta, kızarmış yiyecekler, tahıllar, nişastalar. Bu meyveler kesinlikle tek başlarına tüketilmeli.
Süt – Muz, kiraz ve vişne, kavun ve karpuz, ekşi meyveler, mayalı ekmekler, balık, et, yoğurt.
Turp çeşitleri – Muz, kuru üzüm, süt.
Patates ve domates gibi patlıcangiller ailesine mensup ürünler – Kavun, salatalık, süt ürünleri.
Tapyoka – Meyveler özellikle muz ve mango, baklagiller, kuru üzüm.
Yoğurt – Meyveler, peynir, yumurta, balık, sıcak içecekler, et, süt, patlıcangiller.
Pişmiş bal – Hiçbir şekilde asla tüketilmemeli, zehir olarak görülüyor.