
Beşiktaş'ın 4 milyon Euro karşılığında bonservisi için Sporting Lizbon ile anlaşma sağladığı Valentin Rosier için Galatasaray'ın 5 milyon Euro+bonus teklifi sonrası iki ezeli rakip arasında bir transfer savaşı çıktı.
Beşiktaş'ın geçen sezonki çifte şampiyonluğunda önemli rol oynayan hem Beşiktaş'tan hem de Galatasaray'dan transfer teklifi alan Rosier, Sarı-Kırmızılılar'ın kendisini transfer etmek istediği yönündeki bir habere sürpriz bir yanıt verdi.
Galatasaray'ın teklifi ile ilgili bir tweeti, "Ben Beşiktaş'ın çocuğuyum" diyerek yanıtlayan Rosier, böylelikle transfer savaşındaki tarafını belli etti.
Ancak Rosier'in bu paylaşımı sonrası ortalık bir anda karıştı.
Sporting Lizbon'un sözleşmeli futbolcusu olan Fransız yıldızın, bunun üzerine kulübü tarafından uyarıldığı öğrenildi.
Sporting'in uyarısı üzerine geri adım atan Rosier, bir süre sonra bu paylaşımını sildi.
Yıldız futbolcunun paylaşımını silmesi birçok dedikoduyu da beraberinde getirdi.
Rosier'in ceza almamak için bu paylaşımı sildiği düşünülse de Galatasaray'ın kendisine yaptığı değerlendirmeye alabileceği iddiaları da gündeme geldi.
Fransız sağ bekin transferi ile ilgili Beşiktaş, Galatasaray ve Sporting Lizbon üçgenindeki gelişmelerin nasıl şekilleneceği büyük bir merak uyandırıyor.