İstanbul Kağıthane'de alkollü kadın sürücü, polise zor anlar yaşattı... Küfür kıyamet
İstanbul Kağıthane'de olaylı bir gece yaşandı. Alkollü olduğu iddia edilen Yağmur B.'nin kullandığı otomobil, park halindeki iki otomobile çarptıktan sonra ters şeride girerek cipe çarptı. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, Yağmur B. olay yerine gelen trafik ekiplerine zor anlar yaşattı. Küfürler yağdıran kadının o anları kameraya yansıdı.
İstanbul Kağıthane'de olaylı bir gece yaşandı. Alkollü olduğu iddia edilen Yağmur B. yaptığı kazanın ardından polislere zor anlat yaşattı.
Olay, saat 20.00 sıralarında Merkez Mahallesi Eyüpsultan Caddesi'nde meydana geldi.
İddiaya göre, alkollü sürücü Yağmur B.'nin kullandığı 33 B 4700 plakalı otomobil, cadde üzerine park halinde bulunan 2 otomobile çarptı.
Kazadan sonra yoluna devam eden Yağmur B.'nin kullandığı otomobil, cadde üzerinde kavşağa ters yönde girerek, bu kez de 34 FED 137 plakalı cip ile kafa kafaya çarpıştı.
POLİSE TEKME ATTI, TERS KELEPÇE TAKILDI
Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine gelen trafik ekipleri, alkollü sürücünün tepkisi ile karşılaştı. Sürücü Yağmur B., trafik polislerine küfür ve hakaretler savururken, çevredekiler tarafından güçlükle tutuldu.