Sardalya en lezzetli dönemine girdi! Ortaya film gibi görüntüler çıktı

Balıkların çoğunun aksine, en yağlı dönemini yaz mevsiminde, özellikle haziran ve ağustos döneminde yaşayan sardalya, Karadeniz'in meşhur hamsisine benzerliğiyle tanınıyor. Türkiye'de en fazla tüketilen sardalya balığı, en lezzetli dönemine girdi. Sardalya avına çıkan küçük teknelere martılarında eşlik etmesiyle ortaya enfes görüntüler çıktı...

Türkiye denizlerinde sardalya avı başladı. Gırgır ve trol teknelerinin avlanmasının yasak olduğu bu süreçte küçük tekneler ve olta balıkçıları tarafından yakalanan başta sardalya olmak üzere diğer balıkla tezgahlarda yerini aldı.


GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.