Cinayet sarmalı

Komşuda işlenen çifte cinayet zanlısı genç ormanlık alanda tüfekle vuruldu. Birlikte yaşadığı konsomatristlik yapan 33 yaşındaki kadın da evinde kanlar içinde öldürülmüş olarak bulundu.

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Cinayet sarmalı
Antalya Finike'ye bağlı Arif köyü ormanlık alanında, önceki akşam saat 18.00 sıralarında köylüler bir erkek cesedi buldu. Durumun ihbar edilmesi üzerine gelen jandarma ekipleri, çenesinin altından vurularak ölen kişinin Halil İbrahim Demirel (34) olduğunu tespit etti. Olayda kullanılan tüfek de yanında bulunan Demirel'in ölümüne ilişkin soruşturma başlatan jandarma, bir barda konsomatrislik yapan 33 yaşındaki Hatice Tataroğlu ile birlikte yaşadığını belirledi. Demirel ve Tataroğlu'nun evine giden ekipler, zile basmasına rağmen kapı açılmayınca çilingirle eve girdi. Güvenlik güçleri, yatak odasında genç kadının kanlar içindeki cesediyle karşılaştı. Tataroğlu'nun yatağında bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi. Jandarma ve sağlık ekiplerinin incelemesinin ardından Demirel ve Hatice Tataroğlu'nun cesetleri Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

KOMŞU ÇİFTİN ZANLISI
İki cesedin bulunmasının ardından soruşturmayı derinleştiren jandarma, Demirel'in, 26 Kasım'da Arif köyünde bıçaklanarak öldürülen 52 yaşındaki Dursun ve 43 yaşındaki Hatice Aksu çiftinin cinayet zanlısı olduğunu belirledi. Aksu çiftinin kapı komşusu olan Demirel'in gözaltına alındığı ve adli kontrollü olarak serbest bırakıldığı öğrenildi. Eşinden kısa bir süre önce ayrılan Demirel'in, Cuma günü Finike Jandarma Karakol Komutanlığı'na imza atmaya gelmediği de kaydedildi. Savcılık ve jandarma, Tataroğlu'nun çifte cinayete ilişkin bilgi sahibi olduğunu, Demirel'in de kendisini ihbar edeceği korkusuyla Tataroğlu'nu öldürüp ardından intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Kemal KARAGÜNLÜ