İstenmeyen adam

Sultanhisarlılara bir hayrı dokunmadı. New Yorklu öğrenciler o gitsin diye boykot yaptı. Kaliforniya'ya gönderildi ama oradaki öğrenciler de David Petraeus'u kampüste istemiyor

Kaynak GAZETE
Giriş Tarihi :19 Ekim 2013
İstenmeyen adam

İÇİNDEKİLER

Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde David Willy Van de Grift adıyla öğretmenlik yaptığı iddia edilen CIA eski başkanı David Petraeus öğretmen olarak kimseye yaranamıyor. Sultanhisarlılar'ın 'bir şey öğretemedi' dediği Petraeus için ABD'liler de ayaklandı. New York Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışan Petraeus'u okullarında görmek istemeyen öğrenciler aylardır boykot uyguladı. Derslerine kimsenin gelmemesi nedeniyle New York'tan ayrılmak zorunda kalan Petraeus profesör unvanını aldı ve Kaliforniya'ya atandı.

SAVAŞ SUÇLUSU
Güney Kaliforniya Üniversitesi'nde derslere başlayacağı açıklanan CIA eski başkanı için bu bölgenin öğrenci örgütleri de boykot başlattı. ABD'li öğrenciler Petraeus'u Irak'taki görevinden dolayı savaş suçu işlemekle itham ediyor.

AYDINLI ÖGRETMEN

Aydın'da bulunan Sultanhisar Ortaokulu'nun eski öğrencileri İngilizce öğretmenliği yapan David Willy Van De Grift isimli kişinin, CIA eski başkanı David Petraeus olduğunu iddia etmiş ve bunu resimlerle ortaya koymuşlardı.