7 saniyede kavurma..

'Asla olmaz' demeyin, oluyor... Burdur'un Gölhisar ilçesinin geleneksel yemeklerinden kavurma, sadece 7 saniye içinde pişirilip, servis ediliyor. Mehmet Serttaş, yörede meşhur olan kavurmayı 7 saniyede nasıl pişirdiğini şöyle anlatıyor: "Et, sinir ve damarlardan temizleniyor. Daha sonra çok ince doğranıyor ve saçtaki kuvvetli ateşte hayvansal yağın içine atılıyor. Yapısına göre 5-10 saniyede pişen ve kavurma haline gelen etler salatayla servis ediliyor.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.