Maymundan utan!

Maymunlarıyla gezerek sempati toplamaya çalışan Samet T., 14 yaşındaki kıza tecavüz etti. Skandal ise çocuğun hamile kalması sonucu patlak verdi

Kaynak GAZETE
Giriş Tarihi 25 Mart 2014
Maymundan utan!

İÇİNDEKİLER

İstanbul Beyoğlu, akıl almaz bir çocuk istismarına sahne oldu. Maymunuyla fotoğraf çektirerek para kazanan Samet T. (27), 14 yaşındaki bir kıza tecavüz etmek suçundan yakalandı. İddiaya göre, Samet T., maymunlarıyla fotoğraf çektirerek geçimini sağlıyordu. Sevimli hayvanlarla gezdiği için çocukların ilgi odağı oluyordu. Samet T. ise bu ilgiyi kirli amaçları için kullandı. Maymunlarını kullanarak kız çocuklarına cinsel istismarda bulundu. Mağdurlardan biri ise 14 yaşındaki K.K. oldu.

GÖZALTINA ALINDI
Skandal, küçük kızın hamile kalması sonucu patlak verdi. 7.5 aylık hamile olan K.K., yaşadıklarını ailesine anlattı. Çocuğun ailesi ise polise giderek, suç duyurusunda bulundu. Harekete geçen Beyoğlu Araştırma Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, Samet T.'yi Sultanahmet Meydanı'nda yine maymunları ile fotoğraf çektirerek para kazanırken yakaladı.

SABIKALI ÇIKTI
Gözaltına alınan zanlı, önce Kasımpaşa Polis Merkezi'ne daha sonra da adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili görgü tanıklarının ifadesine başvurulurken, Samet T.'nin uyuşturucu ticareti yapmak, yaralama ve evrakta sahtecilik gibi suçlardan arandığı öğrenildi.

'MAĞDURU 4 GÜN EVDE TUTTU' İDDİASI
Çocukları maymunlarla kandıran Samet T., "tecavüz ve evde alıkoyma" soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Şüphelinin, 14 yaşındaki mağdur K.K.'yi, 4 gün Uğur K.'nin Başakşehir'deki evinde alıkoyduğu iddia edildi.