Hasan Cemal'e gece yarısı şoku!

Terör örgütlerine verdiği destekle nam salan Hasan Cemal’in ‘Şahin Alpay ve Mehmet Altan’ sevinci kursağında kaldı.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Hasan Cemal'e gece yarısı şoku!

Terör örgütü PKK ve FETÖ sevdalısı T24 yazarı Hasan Cemal, Türkiye'yi kanla ve darbeyle tehdit eden FETÖ mensubu dostları Şahin Alpay ve Mehmet Altan'ın tahliye edileceği haberinin ardından sosyal medya üzerinden sevincini paylaşmıştı. Hasan Cemal, "Şahin Alpay ve Mehmet Altan'ı almaya gidiyoruz Silivri'ye, darısı hapisteki tüm dostların, gazetecilerin başına... Arada bir de olsa sevinmek iyi geliyormuş, unutmuşuz" diye yazmıştı.




SEVİNCİ KURSAĞINDA KALDI
Anayasa Mahkemesi'nin Şahin Alpay ve Mehmet Altan'ın bireysel başvurusunda hak ihlali kararı vererek oy çokluğuyla tahliyelerine hükmetmişti. Gece saatlerinde son dakika haberi geldi. İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi FETÖ sanığı Şahin Alpay ve Mehmet Altan'ın hakkında tutukluluğun devamına karar verdi.

Hasan Cemal terör örgütü PKK'ya verdiği destekle biliniyor. Cemal, Kandil'e çıkarak terör örgütü elebaşlarıyla görüşmüştü.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.