AK Parti Meclis Üyesi Saim Kadıoğlu'ndan CHP'li Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'e "arıtma tesisi" tepkisi

AK Parti Meclis Üyesi Saim Kadıoğlu, Meclis toplantısında CHP'li Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in 'arıtma tesisi' açıklamalarına tepki gösterdi. Kadıoğlu, CHP'li Şükrü Genç'in "Biz bunu yapmak istedik İSKİ engelledi" sözlerinin doğru olmadığını belirterek "Ben şahidim 2019 yılında seçim öncesi biz Kasapçayır'nda arıtma tesisi yeri aradık. Zekeriyaköy Muhtarı da da şahittir. Ama malesef Sarıyer Belediyesi'nin tahsis ettiği alan olmadığından dolayı projelendiremedik" şeklinde konuştu.

Giriş Tarihi 14 Nisan 2021, 15:29 Güncelleme 14 Nisan 2021, 15:49
AK Parti Meclis Üyesi Saim Kadıoğlu’ndan CHP’li Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e arıtma tesisi tepkisi

İÇİNDEKİLER

AK Parti Meclis Üyesi Saim Kadıoğlu, Sarıyer ilçe Meclis toplantısında; Sarıyer'in atık su arıtma tesisi problemine dikkat çekerek; İstanbul'un yüzde 2'lik arıtma tesisi eksikliği olduğunu ve bu yüzde 2'nin de Sarıyer'e ait olduğunu belirtti.

Zekeriyaköy ve etrafındaki köyler civarında arıtma tesisi ihtiyacı olduğunu belirten AK PArti Meclis Üyesi Saim Kadıoğlu CHP'li Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in "Biz bunu yapmak istedik İSKİ engelledi" sözlerinin de doğru olmadığını belirterek tepki gösterdi.



SARIYER BELEDİYESİ TESİS İÇİN ALAN TAHSİS ETMEDİ
AK Parti Meclis Üyesi Saim Kadıoğlu, "Ben şahidim 2019 yılında seçim öncesi biz Kasapçayır'nda arıtma tesisi yeri aradık. Zekeriyaköy Muhtarı da da şahittir. Ama malesef Sarıyer Belediyesi'nin tahsis ettiği alan olmadığından dolayı projelendiremedik" dedi.



KASAP ÇAYIRI BÖLGESİNDEKİ GÖLETİN KOKUSU VATANDAŞLARI BEZDİRDİ
Sarıyer Zekeriyaköy Köyü Kasap Çayırı bögesinde bulunan ve özellikle yaz aylarında kokusuyla vatandaşları hayatından bezdiren gölet de uzun süredir CHP'li Sarıyer Belediyesi'nin ilgilenmediği sorunlar arasında bulunuyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN