CHP'nin deprem bölgesindeki pozu tepki çekti! Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş, Mahmut Tanal... Hepsi gülüyor!

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6'lık depremler sonrası enkaz üzerinde siyasi şova girişen CHP'nin gerçek yüzünü gösteren fotoğraflar ortaya çıktı. Depremin etkilediği Şanlıurfa'yı ziyaret eden CHP heyetinin Türkiye'nin yüreği yandığı anlarda gülerek poz verdiği görüldü. Söz konusu fotoğraflarda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere Faik Öztrak, Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş, Tunç Soyer, Mahmut Tanal gibi CHP'nin önde gelen isimleri yer aldı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi :15 Şubat 2023 , 16:09 Güncelleme Tarihi :15 Şubat 2023 , 17:11
CHP’nin deprem bölgesindeki pozu tepki çekti! Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş, Mahmut Tanal... Hepsi gülüyor!

İÇİNDEKİLER

Türkiye 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli 'Yüzyılın felaketi' olarak tanımlanabilecek depremlerle karşı karşıya kaldı.

Deprem 10 ilde yıkıma sebep olurken devlet ve vatandaşlar el ele vererek yaraları sarmak için kolları sıvadı.

CHP SİYASİ RANT PEŞİNDE KOŞTU
Arama ve kurtarma çalışmaları devam ederken CHP ise enkaz üzerinde siyaset devşirmenin yollarını aradı.

İlk önce AFAD'ı ve bürokratları hedef alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu daha acılar tazeyken seçim tarihi üzerinden algı operasyonuna girişerek Başkan Erdoğan'ı depremden sorumlu tuttu.

Kılıçdaroğlu 35 binden fazla vatandaşımızın hayatını kaybettiği deprem için "Asrın felaketiymiş" ifadelerini kullanarak acıları küçümserken "Olayı çok fazla büyütüp, sorumluluktan kurtulmak istiyorlar." şeklinde skandal ifadeler kullanmıştı.

'CHP'li belediyelere karşı siyasi tavır' olduğu iddiasında da bulunan Kemal Kılıçdaroğlu yaraları sarmak yerine her fırsatta siyasi şova soyundu.

GERÇEK YÜZLERİ ORTAYA ÇIKTI
Adeta enkaz üzerinde tepinen CHP'nin gerçek yüzünü ortaya koyan fotoğraflar ortaya çıktı.

CHP’nin deprem bölgesindeki pozu tepki çekti! Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş, Mahmut Tanal... Hepsi gülüyor!

TÜRKİYE'NİN YÜREĞİ YANARKEN KAHKAHA ATTILAR
11 Şubat 2023 Cumartesi günü sözde, depremzedeleri ziyaret amacıyla Şanlıurfa'ya giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'nin önde gelen isimlerinin Türkiye'nin yüreği yandığı anlarda gülerek poz verdiği görüldü.

Söz konusu fotoğraflarda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, ABB Başkanı Mansur Yavaş, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ gibi isimler yer aldı.

TEPKİ YAĞDI
Türkiye'nin yüreği yanarken CHP'nin verdiği poz sosyal medyada tepki çekti.

Sosyal medyada yükselen tepki ve eleştirilerin bazıları şu şekilde;

"Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'liler depremden etkilenen Şanlıurfa'ya ziyarete gidiyor, Mahmut Tanal selfi çekiyor arkada Kılıçdaroğlu ve diğer CHP'liler gülüyor. Yazıklar olsun"

"Mahmut Tanal depremin acısını yüreğinde hissederken bir de selfi çekeyim demiş. Kılıçdaroğlu ve CHP'liler de bu samimiyetsizliğe gülerek poz vermiş."


"Şanlıurfa'da sıcak sıra odasında CHP'li Mahmut Tanal ve Kılıçdaroğlu depremzedelerin acısını paylaşırken... Bir selfimiz de olmasın mı?"


"Mahmut Tanal Şanlıurfa'daki deprem çalışmalarından sonra yorgunluğunu Kılıçdaroğlu ile selfi çekerek atıyor."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN