Ne uzlaştılar, ne anlaştılar! Meral Akşener masayı dağıttı

Altılı masa, 384 gün önce toplandı. Ne uzlaştı, ne anlaştı! Sadece kendi kendiyle savaştı! TAKVİM hepsini yazdı. “Bunlardan olmaz” diye anlattı! Akşener de dün, ekranlara çıktı. Masayı salladı ve yıktı: Kıskaca alındık! Dayatmal

takvim.com.tr takvim.com.tr
Kaynak GAZETE
Giriş Tarihi :04 Mart 2023
Ne uzlaştılar, ne anlaştılar! Meral Akşener masayı dağıttı

İÇİNDEKİLER

Millet İttifakı kuruldu. Adı, "Altılı masa" konuldu. Tam 1 yıl, 1 ay oldu. Ama insanlar ne umdu, ne buldu! Akşener, sürekli "Kazanacak aday" diye tutturdu. Saraçhane Tiyatrosu'nu kurdu.



Kılıçdaroğlu, "İçişlerimize karışma" diyerek karşısında durdu! Meral Hanım'da tansiyon tavana vurdu! "Geri zekalı" şeklinde hakaretler savurdu! "Apoletleri sök" diye buyurdu!



Masa, tutuştu! 5 parti, Kılıçdaroğlu'nu aday sundu! Akşener, 04.20'ye kadar kurmaylarıyla konuştu. Ve sabah masayı dağıttığını duyurdu: Şahsi hırs Türkiye'ye tercih edildi! Noter değiliz.

Ne uzlaştılar, ne anlaştılar! Meral Akşener masayı dağıttı



Yavaş, "Kılıçdaroğlu ile aynı çizgideyim" dedi. İmamoğlu ise "Millet İttifakı'nın eksilmeden büyüyeceğinden şüphem yok" diyerek Akşener'e kapıyı kapatmadığını gösterdi.



Siyaset arenası alev alev yanarken Kılıçdaroğlu, yine sakinliğini korudu. Tek yorumu, "Merak etmeyin taşlar yerine oturacak. Biz hakaret etmiyoruz. Operasyon yapmıyoruz" oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN