Dünya ÇAKOP III. Uluslararası Sempozyumu için geri sayım: 5 panel 29 isim

Dünya Çocuk ve Aile Koruma Platformu tarafından düzenlenen Dünya ÇAKOP Uluslararası Sempozyumu üçüncüsü için geri sayım başladı. Sempozyum bu yıl 8-9 Aralık tarihlerinde İstanbul'da Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 5 panel oturumunun gerçekleştirileceği sempozyumda 29 isim yer alacak.

Giriş Tarihi 06 Aralık 2023, 12:29 Güncelleme Tarihi 06 Aralık 2023, 16:34
Dünya ÇAKOP III. Uluslararası Sempozyumu için geri sayım: 5 panel 29 isim

İÇİNDEKİLER

Dünya Çocuk ve Aile Koruma Platformu tarafından düzenlenen Dünya ÇAKOP Uluslararası Sempozyumu'nun üçüncüsü, bu yıl 8-9 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Sempozyumun teması, "Aileyi ifsad ve insanlığı yeniden yapılandırma projesinin farklı cepheleri: Çocuk ve gençlerde dijital bağımlılığın kimlik gelişimine etkisi" olacak.

ONLİNE KATILIM SEÇENEĞİ
İstanbul'da Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek sempozyuma iştirak edemeyecekler için Dünya ÇAKOP youtube kanalı üzerinden online erişim seçeneği de sunulacak.

Sempozyuma katılmak isteyenlerin, dunyacakop.com web sitesinde yer alan Sempozyum Katılım Formu'nu doldurmaları gerekirsen online katılımcılar için de aynı formu doldurmaları ve Online Erişim seçeneğini işaretlemeleri gerekiyor.

5 OTURUM 29 İSİM YER ALACAK
Sempozyum apırlıklı olarak Türkçe gerçekleştirilecek ancak üç konuşmacı kendi ana dilleri olan İngilizce'de sunum yapacakları için sempozyum boyunca Türkçe'den İngilizce'ye ve İngilizce'den Türkçe'ye simultane çeviri gerçekleştirilecek.

İki tam gün sürecek sempozyumda programlar sabah 10:00'da başlayacak ve ilk gün 18:10'da ikinci gün ise 17:00'de sona erecek.

Sempozyumda bireysel sunumlar ve 5 panel oturumu gerçekleştirilecek ve alanında uzman 29 isim yer alacakken katılımı için herhangi bir ücret talep edilmeyecek.

SEMPOZYUMA DESTEK VEREN SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI
AİLEMİZDER, AKDER,ASIMIN NESLİ, ASİTANE, AYDOSTDER, AYED, BAKAP, BAŞEDER, BAYDER, BEYAZGÜL DERNEĞİ, BİRLİK VAKFI, BİSEG, DERSİAD, DÜNYEV, ERDEMLİLER HAREKETİ, ERKADIN, GELECEĞİN SESİ DERNEĞİ, GENÇDÜŞÜN, GÖNÜL-DER, HAKEDER, HUKUKÇU HANIMLAR DERNEĞİi HÜDAYİ VAKFI, HÜRDER,İFTAH, İGETEV, İLKE AKADEMİ, İLİM YAYMA BAŞAKŞEHİR, İNSAN MEDENİYET HAREKETİ, İNSAN VE İRFAN VAKFI, İYİBİDER, İYİLİK VAKTİ GRUBU, KAGEG, KAR TANESİ YAŞAM MERKEZİ, KASAV, KATEDER, MAARİFAN,MEDYA PLATFORMU, MEMURSEN, İSTANBUL MTTB, MUTLU YUVA DERNEĞİ, NEYAD, NİSAN GRUBU,OKED, RİHLE, RUHSAK, SICAK YUVA VAKFI, SÜREYYADER, TÜM KAYDER, TÜRK GENÇLİK VAKFI,TÜRKİYE DÜŞÜNCE PLATFORMU, TÜSEP, TÜZDEV, UKTEDER, USMED, ULUSLARARASI FATIMA DERNEĞİ, YEKAD,YETKİM, ZİHMENDER

İŞ BİRLİĞİ YAPILAN ÜNİVERSİTELER
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, İbn Haldun Üniversitesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, İzmir Demokrasi Üniversitesi.

Sempozyuma ilişkin oturum bilgileri şu şekilde: