Başak Demirtaş adaylığa daha yakın! AK Parti Milletvekili Galip Ensarioğlu'ndan çarpıcı açıklamalar: İmamoğlu meselesi kapanır

AK Parti Milletvekili Galip Ensarioğlu, Başak Demirtaş’ın İBB adaylığı ile ilgili “Demirtaş’ın açıklandığı gün İmamoğlu meselesi kapanır. Seçimi açık ara farkla AK Parti alır” dedi.

takvim.com.tr takvim.com.tr
Kaynak GAZETE
Giriş Tarihi :06 Şubat 2024
Başak Demirtaş adaylığa daha yakın! AK Parti Milletvekili Galip Ensarioğlu’ndan çarpıcı açıklamalar: İmamoğlu meselesi kapanır

İÇİNDEKİLER

Diyarbakır AKParti Milletvekili Galip Ensarioğlu, DEM Parti'nin İstanbul'a Başak Demirtaş'ı aday göstermek istemesiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

"Başak Demirtaş'ın İstanbul'a aday çıktığı gün Ekrem İmamoğlu meselesi kapanmıştır, açık ara farkla AK Parti alır. Ama hala DEM ile CHP arasında İstanbul'un 3 ilçesiyle ilgili tartışma var" ifadesini kullandı. Ardından "Çözüm Süreci" ile ilgili değerlendirme yaptı:

O dönem Selahattin Bey'in birileri kulağına bir şey fısıldadı. 'Siz bu süreci bozun' diye. Darbeye kadar giden açık bir süreci hepimizi izledik. O darbeyi planlayan güç, bunların kulağına da fısıldayan güçtü" yorumunu yaptı.

Demirtaş'ın son açıklamalarıyla ilgili de "Bir kere fikir, zihniyet, yönetim, anlayışta bir makas değişikliği var. Ve bu makas değişikliğinden de yeni bir lider yaratma çabası. Yani Selahattin Bey'in zemini var şu anda" diyerek siyasi liderliğe yeniden göz kırptığını anlattı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN