MSB duyurdu! Irak'ın kuzeyinde PKK provokasyonu! Dergele köyünü ateşe verdiler: Teröristler ne yaparsa yapsın, kendilerini bekleyen sondan kurtulamayacak!

Milli Savunma Bakanlığı, terör örgütü PKK mensuplarının, Irak'ın kuzeyinde yer alan Dergele ve Miska köylerindeki mühimmat depolarını havaya uçurarak, Dergele köyünü tamamen ateşe verdiğini bildirdi. Yapılan açıklamada "Teröristler ne yaparsa yapsın, kendilerini bekleyen sondan kurtulamayacak!" denildi.

Giriş Tarihi 03 Temmuz 2024, 12:51 Güncelleme 03 Temmuz 2024, 22:29
MSB duyurdu! Irak’ın kuzeyinde PKK provokasyonu! Dergele köyünü ateşe verdiler: Teröristler ne yaparsa yapsın, kendilerini bekleyen sondan kurtulamayacak!

İÇİNDEKİLER

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), terör örgütü PKK mensuplarının, Irak'ın kuzeyinde yer alan Dergele ve Miska köylerindeki mühimmat depolarını havaya uçurarak, Dergele köyünü tamamen ateşe verdiğini bildirdi.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyindeki köylere giren ve sivilleri kalkan olarak kullanarak Türk Silahlı Kuvvetleri birliklerine havan atışı gerçekleştiren teröristlerin, yerlerinin tespit edilememesi için ormanları ateşe vermeye başladığı belirtildi.

TERÖRİSTLER NE YAPARSA YAPSIN KENDİLERİNİ BEKLEYEN SONDAN KURTULAMAYACAK

PKK'lı teröristlerin kaçacak yerlerinin kalmadığı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"PKK'lı teröristler, şimdi de Dergele ve Miska köylerindeki mühimmat depolarını havaya uçurdu. Köylülerin hayatını hiçe sayarak köy içindeki mühimmat depolarını patlatan teröristler, Dergele köyünü ise tamamen ateşe verdi. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ise masum sivillere, çevreye ve doğaya zarar gelmemesi için operasyonlarına dikkatli şekilde devam ediyor. Teröristler ne yaparsa yapsın kendilerini bekleyen sondan kurtulamayacak."

Açıklamada, terör örgütü PKK mensuplarının köylerde mühimmat depolarını ateşe verdiği anlara ilişkin görüntüler de paylaşıldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN