Başkan Erdoğan'dan Şehit Yarbay Abdullah Cem Demirkan için taziye mesajı: Kanlarını yerde bırakmayacağız

4 Temmuz'da Pençe Kilit operasyonu bölgesinde el yapımı patlayıcının (EYP) infilak etmesiyle yaralanan ve hastanede tedavi altına alınan Piyade Yarbay Abdullah Cem Demirkan dün (19 Temmuz) şehit oldu. Şehit Yarbay Abdullah Cem Demirkan için taziye mesajı paylaşan Başkan Erdoğan, "Sınırlarımız içinde ve dışındaki harekâtlarımızla bölücü terör örgütüne göz açtırmamaya, inlerine girmeye devam edecek, vatan ve bayrak uğruna şehit olmuş kahramanlarımızın kanlarını yerde bırakmayacağız." ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 20 Temmuz 2024, 12:42 Güncelleme Tarihi 20 Temmuz 2024, 18:07
Başkan Erdoğan’dan Şehit Yarbay Abdullah Cem Demirkan için taziye mesajı: Kanlarını yerde bırakmayacağız

İÇİNDEKİLER

Milli Savunma Bakanlığı, Piyade Yarbay Abdullah Cem Demirkan'ın şehit olduğunu bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Pençe Kilit operasyonu bölgesinde, 4 Temmuz'da icra edilen arama tarama faaliyeti esnasında EYP patlaması sonucu yaralanan ve Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi devam eden Piyade Yarbay Demirkan'ın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu aktarıldı.

Şehit Yarbay Abdullah Cem DemirkanŞehit Yarbay Abdullah Cem Demirkan

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadesi kullanıldı.

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN TAZİYE MESAJI
Başkan Erdoğan şehit Yarbay Abdullah Cem Demirkan için taziye mesajı paylaştı.

Şehide rahmet dileyen Erdoğan terörle mücadelede kararlılık vurgusu yaptı.

Erdoğan şunları söyledi:

"Pençe-Kilit harekât bölgesinde yaralanan ancak tedavi gördüğü hastanede şehit olan Piyade Yarbay Abdullah Cem Demirkan'a Allah'tan rahmet diliyor, Yarbayımızın ailesine sabr-ı cemil niyaz ediyorum.

"KANLARINI YERDE BIRAKMAYACAĞIZ"
Sınırlarımız içinde ve dışındaki harekâtlarımızla bölücü terör örgütüne göz açtırmamaya, inlerine girmeye devam edecek, vatan ve bayrak uğruna şehit olmuş kahramanlarımızın kanlarını yerde bırakmayacağız."