Aynı mevki 2 farklı kaza! Çok sayıda yaralı var! Trafik normale döndü mü?

Son dakika haberleri... Esenyurt E-5 Karayolu Haramidere mevkii Avcılar istikametinde 15 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kazada 10 kişi yaralandı. Aynı ilçede D-100 kara yolu Saadetdere mevkiinde bir otomobil ile 3 minibüsün karıştığı bir trafik kazası daha meydana geldi. Kazaya karışan araçların bölgeden çekilmesinin ardından trafik akışı normale döndü.

Giriş Tarihi 24 Temmuz 2024, 08:34 Güncelleme Tarihi 24 Temmuz 2024, 13:24
Aynı mevki 2 farklı kaza! Çok sayıda yaralı var! Trafik normale döndü mü?

İÇİNDEKİLER

Haramidere TEM Otoyolu bağlantı yolu Beylikdüzü istikametinde, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda iki tır ve midibüsün de aralarında bulunduğu 15 aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi.

Aynı ilçede D-100 kara yolu Saadetdere mevkiinde bir otomobil ile 3 minibüsün karıştığı bir trafik kazası daha olmuştu.

Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin güvenlik önlemi aldığı yol ilk etapta trafiğe kapandı.

Esenyurt'ta çok sayıda aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.Esenyurt'ta çok sayıda aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.Araçlarda maddi hasarın oluştuğu kaza nedeniyle trafik akışı bir süre tek şeritten verildi. Yolda uzun araç kuyruğunun oluştuğu kazada, araçlar çekici yardımıyla kaldırıldı.

Kaza nedeniyle trafik durma noktasına geldi.Kaza nedeniyle trafik durma noktasına geldi.

Yoldaki trafik akışı normale döndü. 14 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 10 kişi yaralandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN