Milli iradeye hakarete tahliye! Dilruba Kayserilioğlu 3 Eylül'de hakim karşısına çıkacak

AK Parti seçmenine 'Geri zekalı' diyen Başkan Recep Tayyip Erdoğan şahsında milli iradeye hakaret eden Dilruba Kayserilioğlu tahliye edildi. Kayserilioğlu'nun 3 Eylül tarihinde hakim karşısına çıkacağı öğrenildi.

Giriş Tarihi 30 Ağustos 2024, 13:01 Güncelleme Tarihi 30 Ağustos 2024, 13:07
Milli iradeye hakarete tahliye! Dilruba Kayserilioğlu 3 Eylül’de hakim karşısına çıkacak

İÇİNDEKİLER

Instagram'a getirilen erişim engeli sonrası İzmir'deki bir sokak röportajında AK Parti seçmenine "Hepiniz beyni emcüklenmiş birer geri zekalısınız" diyerek hakaret eden Dilruba Kayserilioğlu tahliye edildi.



İLK DURUŞMASI 3 EYLÜL'DE

12 Ağustos'ta 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama' ve 'cumhurbaşkanına hakaret' suçlamalarıyla tutuklanan Kayserilioğlu'nun ilk duruşması 3 Eylül tarihinde görülecek.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, milli iradeye hakarete sahip çıktıCHP Genel Başkanı Özgür Özel, milli iradeye hakarete sahip çıktı

MİLLİ İRADEYE HAKARETE 'ÖZEL' DESTEK

CHP Genel Başkanı Özgür Özel de milli iradeye ve Başkan Erdoğan'a hakarete sahip çıkıp Dilruba Kayserilioğlu'nu cezaevinde ziyaret etmişti.

Dilruba Kayserilioğlu sokak röportajında AK Parti seçmenine hakaret etmişti.Dilruba Kayserilioğlu sokak röportajında AK Parti seçmenine hakaret etmişti.

NE OLMUŞTU?

Instagram'ın engellenmesine ilişkin soru karşısında Başkan Erdoğan'ı hedef alan Dilruba Kayserilioğlu, "21. YY'ın göbeğinde kalkıp da koskoca Türkiye Cumhuriyeti'ni tek adama verirsek o da böyle babasının çiftliği gibi ahırı gibi kullanır." diyerek haddini aşmıştı.

Dilruba Kayserilioğlu Dilruba Kayserilioğlu

Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye'nin şehit edilmesi sonrası ilan edilen 1 günlük yasla ilgili de akılalmaz ifadeler kullanan Kayserilioğlu, "Yani elin arabı öldü diye ben neden yas tutuyorum, beni ilgilendirmez." demişti.

Dilruba Kayserilioğlu Dilruba Kayserilioğlu

AK PARTİ SEÇMENİNE HAKARET

Röportajın kesilmesini istemediğini belirten Dilruba Kayserilioğlu "Geri zekalısın, hepiniz beyni emcüklenmiş birer geri zekalısınız." diyerek vatandaşlara hakaret etmişti.