Narin Güran'ın ablasının ölüm raporu A Haber'de! 'Merdivenden düştü' denilmişti! 72 dakikada 5 görüşme: Tutuklu amca kiminle, ne konuştu?

Son dakika haberleri... Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran'ın cansız bedeni Eğertutmaz Deresi'nde bulundu. Tüm Türkiye Narin'i kimin öldürdüğünü merak ederken gözaltına alınmayan tek amca ve itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın eşi A Haber'e flaş açıklamalarda bulundu. İtirafçı Nevzat Bahtiyar'ın eşi A Haber muhabiri Sinan Yılmaz ile görüşmesinde "Salim'in üvey annesi evime geldi ve Salim tutuklandı kocanda tutuklanacak diyerek Arif Güran'ın evine gitti." ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 11 Eylül 2024, 21:02 Güncelleme Tarihi 12 Eylül 2024, 01:52
Narin Güran’ın ablasının ölüm raporu A Haber’de! ’Merdivenden düştü’ denilmişti! 72 dakikada 5 görüşme: Tutuklu amca kiminle, ne konuştu?

İÇİNDEKİLER

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan ve cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ı kim öldürdü? Tüm Türkiye bu sorunun cevabını arıyor.

CİNAYETİ AYDINLATACAK RÖPORTAJLAR A HABER'DE
Narin'in katilleri aranırken, gözaltına alınmayan tek amca ve itirafçının eşi A Haber'e flaş açıklamalarda bulundu. Gözaltına alınmayan tek amca ne anlattı?

A Haber muhabiri Sinan Yılmaz'ın "Eşiniz Nevzat Bahtiyar ifadesinde 'Narin'in cesedini eve götürdüm, çuvala koydum' dedi. Siz o gün eşinizi gördünüz mü?" sorusunu "Öyle bir şey yok" diyerek yanıtladı.

İtirafçı Nevzat Bahtiyar'ın eşi:

"Salim Güran'ın üvey annesi Süheyla Özkan cesedin bulunduğu gün evimize geldi. Bize 'Salim tutuklandı Nevzat da tutuklanacak' dedi. Yemek yedi evden çıktı Arif Güran'ın evine gitti. Sonrasında Salim Güran'ın kardeşi Barış Güran gece saat 11'de jandarmayla evimize gelerek eşim Nevzat Bahtiyar'ı yakaladı."

Narin'in tutuklu olmayan amcası Erhan Güran;

"Tek istediğimiz Narin kızımızın katilinin bulunup cezalandırılması.Kim olursa olsun. Hiç fark etmez.Tülin merdivenden düşmedi. Yatalaktı, yoğun bakımda hayatını kaybetti. Bunun hastanede belgeleri var."

"YÜZDE 99 ENGELLİYDİ, SOLUNUM YETMEZLİĞİNDEN ÖLDÜ"
A Haber Muhabiri Mehmet Karataş, Tülin'in ölümüyle ilgili raporları canlı yayında açıkladı. Karataş'ın açıklamasından satır başları:

"Yapılan araştırmalarda Tülin Güran solunum sıkıntısı, nefes darlığı ve öksürük şikayetiyle Dağkapı Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi altına alınmış. 10 gün süreyle hastanede tetkik ve tedavisi devam eden Güran metabolizma hastalığı ve solunum yetmezliği sebebiyle 19. 11. 2009'da hayatını kaybetmiştir. Tavşantepe mezarlığına defnedilen Güran hakkında Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi tarafından elinde ve ayaklarında fizyolojik engeller olduğu tespit ediliyor. Yüzde 99 olan 3 adet heyet raporunun bulunduğu tespit edilmiştir."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN