İSKİ saatleri duyurdu! İstanbul için 18 saatlik su kesintisi uyarısı

İstanbul su kesintisi için araştırmalar hızlandı. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), Üsküdar, Ümraniye ve Beykoz ilçelerinde yaşanacak su kesintisini duyurdu. Ümraniye Belediyesi tarafından yapılan çalışmalardan dolayı, yarın saat 14.00'ten itibaren 21 Eylül Cumartesi günü sabah 09.00'a kadar su kesintisi uygulanacak. İstanbul'un bu üç ilçesindeki belirli mahallelerde 19 saat sürecek kesintiyle ilgili detaylar açıklandı.

Giriş Tarihi 19 Eylül 2024, 17:32 Güncelleme Tarihi 19 Eylül 2024, 17:32
İSKİ saatleri duyurdu! İstanbul için 18 saatlik su kesintisi uyarısı

İÇİNDEKİLER

İSKİ, yarın başlayacak su kesintisi hakkında megakent sakinlerine uyarıda bulundu. Üsküdar, Ümraniye ve Beykoz ilçelerinin bazı mahallelerinde 19 saat boyunca su kesintisi olacak. Çalışmalar nedeniyle gerçekleşecek bu kesintinin detayları ve etkilenecek mahalleler İSKİ tarafından açıklandı. Kesinti, yarın saat 14.00'te başlayacak ve 21 Eylül Cumartesi sabahı 09.00'da sona erecek.

Fotoğraf: AAFotoğraf: AA

İSKİ Duyurdu! İstanbul Su Kesintisi Haberleri Son Dakika

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), su kesintisi yaşayacak mahalleleri ve saatlerini açıkladı. İstanbul'un üç ilçesinde 19 saat boyunca su kesintisi uygulanacak. İSKİ'nin açıklamasına göre, Üsküdar, Ümraniye ve Beykoz'un bazı mahallelerinde yarın saat 14.00'ten itibaren 21 Eylül Cumartesi günü saat 09.00'a kadar su verilemeyecek.

SU KESİNTİSİNİN SEBEBİ

İSKİ tarafından yapılan açıklamaya göre, Ümraniye Belediyesi tarafından inşa edilen Mithatpaşa Caddesi otopark inşaat sahasında kalan isale hattının, yeni hatta bağlantısı yapılacak. Bu çalışmalar nedeniyle 3 ilçede su kesintisi yaşanacak.

Su Kesintisinin Yaşanacağı Mahalleler:

🔴 Üsküdar: Mehmet Akif Ersoy, Kuleli, Yavuztürk, Bahçelievler, Güzeltepe, Kandilli, Küçüksu, Çengelköy, Kirazlıtepe

🔴 Ümraniye: Atatürk, Tantavi, İstiklal, Atakent, Armağanevler, Site, Saray, Namık Kemal, Esenevler, Finanskent, Kazım Karabekir, Dumlupınar, Elmalıkent, Topağacı, İnkılap, Hekimbaşı

🔴 Beykoz: Yeni Mahalle'nin üst kotları

Kesinti 19 saat sürecek olup, su kesintisinin başlaması yarın saat 14.00'te, suların geri gelmesi ise 21 Eylül Cumartesi sabahı saat 09.00'da gerçekleşecektir. Megakent sakinlerinin bu süre zarfında gerekli önlemleri alması tavsiye edilmektedir.