Bir CHP belediyeciliği klasiği! Bodrum'da isale hattı patladı: Market göle döndü

CHP'nin yönettiği Bodrum’un içme ve kullanma suyunun sağlandığı isale hattı yine patladı. Patlamanın ardından süpermarket ve çevredeki bahçeler sular altında kaldı. Tonlarca su markete dolarken, içeride müşteriler mahsur kaldı. Belediyenin ihmalkarlığını çalışanlar ve vatandaşlar ödedi.

Giriş Tarihi 20 Eylül 2024, 21:55 Güncelleme Tarihi 20 Eylül 2024, 22:44
Bir CHP belediyeciliği klasiği! Bodrum’da isale hattı patladı: Market göle döndü

İÇİNDEKİLER

Muğla'nın Bodrum ilçesinde ana isale hattında meydana gelen patlama, çevredeki süpermarketi ve bahçeleri sular altında bıraktı. Olay sonrası tonlarca su marketin içerisine dolarken, içeride mahsur kalan müşteriler ve çalışanlar çevredeki vatandaşların yardımıyla tahliye edildi.

Bodrum'da patlayan isale hattı marketi göle çevirdi (AA)Bodrum'da patlayan isale hattı marketi göle çevirdi (AA)

MARKET SULAR ALTINDA KALDI

Geriş Mahallesi Erdemil Caddesi'nde Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait ana isale hattında patlama meydana geldi. Patlamayla birlikte tonlarca su yola aktı, bir süpermarket sular altında kaldı.

Markette mahsur kalanları vatandaşlar kurtardı (AA)Markette mahsur kalanları vatandaşlar kurtardı (AA)

MAHSUR KALAN VATANDAŞLAR KURTARILDI

Ne olduğunu anlayamadan içerideki müşteriler ve çalışanlar, aniden yükselen sularla birlikte büyük panik yaşadı. Vatandaşlar, mahsur kalanları güçlükle tahliye etti. Market büyük hasar alırken, çevredeki bahçeler de su altında kaldı.

Bodrum'da patlayan isale hattı patladı (AA)Bodrum'da patlayan isale hattı patladı (AA)

BÖLGE GENELİNDE SU KESİNTİSİ OLDU

Ekipler ihbar üzerine hızlıca müdahale ederek suyu kesti ve hattın onarımı için çalışmalara başladı. Bölge genelinde su kesintilerinin süreceği öğrenildi. Ekipler aynı zamanda marketteki suyu tahliye etmeye başladı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN