Narin Güran'ın babası Arif Güran'dan A Haber'de flaş açıklamalar | Nevzat Bahtiyar'ı suçladı: "Kızı para vererek kendine alıştırmış"

Diyarbakır’da 21 Ağustos günü kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Narin Güran cinayetine ilişkin baba Arif Güran A Haber'de açıklamalarda bulundu. Nevzat Bahtiyar'ın kızına para vererek kendisine alıştırdığını ifade eden Güran, "O adam canidir. Kızımı saklamış ondan başka da kimse değil. Kinci bir adamdı, Allah onun cezasını versin." dedi.

Giriş Tarihi :30 Eylül 2024 , 18:52 Güncelleme Tarihi :30 Eylül 2024 , 19:18
Narin Güran’ın babası Arif Güran’dan A Haber’de flaş açıklamalar | Nevzat Bahtiyar’ı suçladı: Kızı para vererek kendine alıştırmış

İÇİNDEKİLER

Diyarbakır'da 21 Ağustos günü kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Narin Güran cinayetine ilişkin baba Arif Güran A Haber'de açıklamalarda bulundu.

ALLAH ONUN CEZASINI VERSİN
Kızının ölümüyle ilgili tutuklu bulunan Nevzat Bahtiyar'ı suçlayan Güran, "O adam canidir. Bana kanaatimi soruyorsun kızımı saklamış ondan başka da kimse değil. Kinci bir adamdı, Allah onun cezasını versin." dedi.

Nevzat Bahtiyar (İHA)Nevzat Bahtiyar (İHA)

PARA VERİP KENDİSİ ALIŞTIRDI

Diyarbakır'da kaybolduktan sonra cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın Tavşantepe Mahallesi Mezarlığı'ndaki kabrine ziyaretler devam ediyor. Narin'in kabrinde ve çevresinde düzenleme çalışması yapıldığı görüldü. (AA/16 Eylül 2024))Diyarbakır'da kaybolduktan sonra cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın Tavşantepe Mahallesi Mezarlığı'ndaki kabrine ziyaretler devam ediyor. Narin'in kabrinde ve çevresinde düzenleme çalışması yapıldığı görüldü. (AA/16 Eylül 2024))


Bahtiyar'ın Narin Güran'a para vererek kendine alıştırdığını belirten Güran, "Zaten son ifadesinde benim evimden götürmüş. Ya benim küçük oğlum Muhammed onlar dişleriyle parçalardı. Benim Enes'im onları öldürürdü." ifadelerini kullandı.

Narin Güran (Sosyal medya)Narin Güran (Sosyal medya)

O NAMUSSUZDAN BAŞKA DA KİMSE DEĞİL
Tutuklu bulunan Bahtiyar'ın son ifadesinde söylediklerinin doğru olmadığını ifade eden baba Güran, "O namussuzdan başka da kimse değil. Tabi bunu delil tespit kanaat, şu an bir soruşturma var devlet bu soruşturmayla ilgili elinden gelenin fazlasını yapıyor." şeklinde konuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN