İstanbul'da polise bıçaklı saldırı! 4 ay önce çektiği video ortaya çıktı: Polisi düelloya davet ediyorum

Türkiye'de son günlerde peş peşe yaşanan şiddet olayları vatandaşların endişe yaşamasına sebep oluyor. Son olarak İstanbul Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde bir şüpheli, polis memuruna bıçakla saldırdı. Hastaneye kaldırılan polisin tedavisinin devam ettiği öğrenilirken, saldırgan parkta yakalandı. Saldırganın çeşitli suç kayıtları olduğu tespit edildi. İnfial yaratan bu olayların ardında satanist örgütlerin olabileceği ihtimali ise akıllarda soru işaretine neden oldu. Öte yandan saldırganın 4 ay önce polisi düelloya davet ettiği görüntüler ortaya çıktı.

takvim.com.tr takvim.com.tr
Giriş Tarihi :12 Ekim 2024 , 12:16 Güncelleme Tarihi :12 Ekim 2024 , 14:43
İstanbul’da polise bıçaklı saldırı! 4 ay önce çektiği video ortaya çıktı: Polisi düelloya davet ediyorum

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da sabah saat 11.00 sıralarında Beyoğlu İstiklal Caddesi üzerinde duran bir polis memuruna kimliği öğrenilemeyen bir şahıs yavaşça yanaşarak bıçakla saldırdı.

Şahıs saldırı sonrası olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

POLİSE BIÇAKLA SALDIRDI
Ensesinden bıçak darbesi alan polisin yardımına ilk önce zabıta memuru koştu.

Yaralanan polis, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

İstiklal Caddesi'nde polise saldıran saldırgan Oytun Ilgar.İstiklal Caddesi'nde polise saldıran saldırgan Oytun Ilgar.

SALDIRGAN YAKALANDI
Saldırı sonrası olay yerinden kaçan şüpheli yakalandı.

Hastaneye kaldırılan polis memurunun ise hayati tehlikesinin olmadığı ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

SALDIRI ANI KAMERAYA YANSIDI
Polis memurunun bıçaklı bir şüpheli tarafından saldırıya uğradığı o anlar kameraya yansıdı.

Görüntülerde saldırganın elindeki bıçakla polisin arkasından gelerek bıçakla saldırdığı ve sonrasında koşarak uzaklaştığı görülüyor.

Saldırı anı kameraya yansıdı.Saldırı anı kameraya yansıdı.

EMNİYET AÇIKLAMA YAPTI: PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRDÜĞÜ ANLAŞILDI
İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, polis ekiplerinin saldırı sonrası kısa sürede olay yerine intikal ettiği belirtildi.
Açıklamada, bir şahsın bıçakla gelerek polise saldırdığı ve olay yerinden uzaklaştığının anlaşıldığı ifade edilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalarda, kimlik bilgileri tespit edilen O.I. isimli şüpheli Kasımpaşa'da gözaltına alınmıştır. Şahsın yapılan sorgulamasında uyuşturucu madde kullanmak, kişilerin huzur ve sükununu bozmaktan suç kaydı olduğu tespit edilmiş, ayrıca yapılan kontrolde şahsın psikolojik tedavi gördüğü anlaşılmıştır. Yaralı polisimizin kaldırıldığı hastanede tedavisi devam etmekte, hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Konu ile ilgili yürütülen tahkikat işlemleri devam etmektedir."

ARDINDA SATANİST ÖRGÜTLER Mİ VAR?
Türkiye'de son zamanlarda peş peşe gerçekleşen bu olaylar, satanist örgütlerin olayda parmağı olabileceği kuşkusunu uyandırdı.

POLİSİ DÜELLOYA DAVET ETTİ
Öte yandan saldırganın sosyal medya hesabında polise meydan okuduğu ve teke tek düelloya davet ettiği görüntüler ortaya çıktı.

Oytun Ilgar, isimli şahsın kayda aldığı görüntülerde şu ifadelere yer verdiği görüldü:

"Birkaç saat önce Nurtepe'de iki tane polis aracı yanımdan geçti. Oytun Ilgar dediğimde tam aradığımız adam dediler. Üstümü başımı aradılar. Dağıttığım kağıtlarla ilgili sorular sordular. Kağıtlarda benim ismimin yazmamasına rağmen benim yaptığımı bildiklerini belirttiler. Binalara giriyorsun diye iftira attılar. 'Çocuklar bir daha senin yüzünden ağlayacak mı ?' dediler. Bir daha Beyoğlu'nda görmeyelim seninle üniforma dahilinde konuşmam dedi. O polisi düelloya davet ediyorum. Orada kalabalıklardı bir şey diyemedim. Ama Teke tek erkek erkeğe kavga etmek isterim. Çantamı falan aradılar. Allah'tan balime, bıçağıma dokunmadılar. Yoksa boşu boşuna masraf yaptıracaklardı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN