Kabinede değişiklik mi olacak? Başkan Erdoğan işareti verdi

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Arnavutluk ve Sırbistan'a gerçekleştirdiği ziyaret sonrası uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başkan Erdoğan, kabinede ve partide değişiklik olabileceğinin sinyalini verdi.

takvim.com.tr takvim.com.tr
Giriş Tarihi :12 Ekim 2024 , 12:59 Güncelleme Tarihi :12 Ekim 2024 , 13:30
Kabinede değişiklik mi olacak? Başkan Erdoğan işareti verdi

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Arnavutluk ve Sırbistan'a gerçekleştirdiği ziyaret sonrası uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erdoğan, kabinede ve partide değişiklik sinyali verdi.

Başkan Erdoğan Balkanlar dönüşü uçakta soruları yanıtladı (Takvim.com.tr)Başkan Erdoğan Balkanlar dönüşü uçakta soruları yanıtladı (Takvim.com.tr)

"Sayın Cumhurbaşkanım AK Parti'de bir değişim süreci var ve siz de defaatle bir yenilenme olacağını söylüyorsunuz. Peki değişim sadece kadrolarda mı olacak, yoksa parti programında, parti tüzüğünde bir değişim de görür müyüz?" sorusunu yanıtlayan Başkan Erdoğan şunları söyledi:

"YENİ SÜREÇTE DEĞİŞİKLİK OLABİLİR"
Bizim parti programı zaten sürekli olarak hep değişime tabidir. Ama bunun yanında da tabii idari mekanizmalarda, partimiz içerisinde bazı değişiklikler olabilir.

Genel Başkan Yardımcılarında aynı şekilde değişiklikler olabilir. Kabinemizde biliyorsunuz iki arkadaşımız değişime tabi oldu. Şimdi bu yeni süreçte de hem Genel Başkan Yardımcılarında bazı değişiklikler olabileceği gibi aynı şekilde kabinede de duruma göre değerlendirmelerimizi yaparız. Orada da bazı değişiklikler olabilir.