Milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu'ndan Gazze feryadı: "Artık yeter!"

Milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, İsrail'in Filistin'deki katliamına yine tepki gösterdi. Aktürkoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu katliam durmalı, çocuklar yaşamalı, aileler mutlu olmalı... Artık yeter!" ifadelerine yer verdi.

takvim.com.tr takvim.com.tr
Giriş Tarihi :16 Ekim 2024 , 19:34 Güncelleme Tarihi :16 Ekim 2024 , 23:36
Milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu’ndan Gazze feryadı: Artık yeter!

İÇİNDEKİLER

Portekiz'in Benfica takımında forma giyen A Milli Futbolcu Kerem Aktürkoğlu, futbol kariyerinin yanı sıra toplumsal meseleler konusundaki duyarlılığıyla da dikkat çekiyor. İsrail'in Gazze Şeridi'nde sürdürdüğü katliama yönelik paylaşımlarıyla da bilinen Aktürkoğlu'ndan yeni bir açıklama geldi. Milli futbolcu, "Bir milletin yok edilmek üzere olması. Bunu biliyorum ve buna sessiz kalamıyorum. Bu katliam durmalı, çocuklar yaşamalı, aileler mutlu olmalı... Artık yeter!" paylaşımı yaptı.

Kerem Aktürkoğlu, A Milli Takım Futbolcusu (takvim.com.tr | Arşiv)Kerem Aktürkoğlu, A Milli Takım Futbolcusu (takvim.com.tr | Arşiv)

Milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"BİR HALKIN SESSİZ ÇIĞLIĞI... ARTIK YETER"

Kerem Aktürkoğlu'nun sosyal medya paylaşımı (takvim.com.tr | Ekran Görüntüsü)Kerem Aktürkoğlu'nun sosyal medya paylaşımı (takvim.com.tr | Ekran Görüntüsü)

"Herkesin temkinli yaklaşılması gerektiğini söylediği bir konu olduğunun farkındayım, duyuyorum. Ama duyduklarım sadece onlar değil... Bir halkın çaresiz çığlığı; ölen çocukların, sivillerin maruz kaldığı katliam. Bazen evlerinde, bazen ibadet alanlarında, bazen de yardım bekledikleri hastanelerde... İsrail ve Filistin arasında tarih boyunca birçok şey yaşanmış olabilir; ancak şu an gördüğüm, bir milletin yok edilmek üzere olması. Bunu biliyorum ve buna sessiz kalamıyorum. Yukarıda saydıklarımı kınamayacak kimse var mı? Böyle bir dehşet karşısında, her şey yolundaymışçasına hayatımıza devam etmek ne kadar mümkün? Bu katliam durmalı, çocuklar yaşamalı, aileler mutlu olmalı... Artık yeter!"