Hamsili pide! Müşteriler istedi: Ustası yaptı: "Güzel tepkiler aldık"

Trabzon'da 26 yıldır pidecilik yapan Abdulkadir Bektaş, işyerinde hamsili pide yapmaya başladı. Müşterilerin yoğun ilgi gösterdiğini belirten Bektaş, "Hamsinin tavası, ızgarası, buğlamasından sonra hamsili pide yapmayı denedik.

Trabzon'da 26yıldır pidecilik yapan Abdulkadir Bektaş, işyerinde hamsili pide yapmaya başladı. Müşterilerin yoğun ilgi gösterdiğini belirten Bektaş, "Hamsinin tavası, ızgarası, buğlamasından sonra hamsili pide yapmayı denedik. Trabzon'umuzda katkısız ürünlerle yaptığımız meşhur pidelerinin ardından Karadeniz hamsimizi de değerlendirerek hamsili pide yaptık. Müşterilerimize sunduğumuzda güzel tepkiler aldık" dedi. Müşteriler ise yıllardır yöresel Trabzon pidesinin her çeşidini haftada en az 3 gün yediklerini, bu sefer hamsili pideyi denediklerini ve çok güzel bir tat olduğunu ifade ettiler. (Özgür ÖZDEMİR)

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.