Böyle rezillik görülmedi! Ramazanda viskili alem yapan CHP'li Erdal Beşikçoğlu bayramda dizi için mezar bozdurdu: Tepki büyük
Ramazan ayında belediye binasında viskili alem yapan CHP'li Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, bayramda büyük bir skandala imza attı. Belediye imkanlarını rol aldığı dizi ve şahşi çıkarları için harcayan Beşikçioğlu, Behzat Ç. dizisi için mezar bozdurdu. Skandalı bayramda babasının kabrini ziyaret eden Talat Atilla fark etti. Atilla, "Bu nasıl bir utanmazlık Erdal Bey? Benim babamın kabri çekim platosu mu? Sizi TV'de bir kaç kez eleştirdim diye mi bu terbiyesizlik! Bunun hesabını meşru olan her ortamda sizden soracağım" dedi.
CHP'li Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu asli göreve olan "belediye başkanlığı" bir kenara bıraktı. Belediye imkanlarını rol aldığı diziye peşkeş çekti, şahsi çıkarları için kullandı.
Etimesgut halkına hizmet etmesi için alınan iş makinaları dizi çekimlerine gönderen Beşikçioğlu, mesai saatleri dışında yapacağını söylediği çekimleri mesai saatleri içerisinde yaparak görevini ihmal etti.
Özgür Özel, Erdal Beşikçioğlu'nun belediye imkanlarını kendi dizisine peşkeş çekmesine göz yumuyor (Takvim.com.tr)
Skandallar bununla da sınırlı değildi.
BAYRAMDA DİZİ İÇİN MEZAR BOZDURDU
Gazeteci Talat Atilla'nın babasının mezar taşının Behzat Ç. dizisi için söküldüğü ve başka bir kişinin isminin yazıldığı görüldü.
Mezarın orijinal hali (Takvim.com.tr)
Eşi benzeri görülmemiş bu skandalı Ramazan Bayramı'nda kabir ziyareti yapan Atilla fark etti, CHP'li Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'na isyan etti.
Erdal Beşikçioğlu Behzat Ç. dizisi için mezar taşı bozdurdu (Takvim.com.tr)
"ORADA YATAN BENİM BABAM, BUNUN HESABINI SİZDEN SORACAĞIM"
"Bu nasıl bir utanmazlık Erdal Bey? Benim babamın kabri çekim platosu mu? Siz benden izin aldınız mı?" sorularını yönelten Atilla, "On binlerce mezar içinden benim babamın mezarını bulmanız çok ilginç! Sizi TV'de bir kaç kez eleştirdim diye mi bu terbiyesizlik! Bunun hesabını meşru olan her ortamda sizden soracağım. Orada yatan benim babam" ifadelerini kullandı.
CHP'li Erdal Beşikçioğlu Ramazan'da belediye binasında viskili alem yaptı (Takvim.com.tr)
RAMAZAN'DA VİSKİLİ ALEM
Öte yandan Erdal Beşikçioğlu'nun belediyeye ait bir kültür merkezinde viski içtiği anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Bahse konu görüntülerin Ramazan'ın son günlerinde kayıtlara geçti.

