Bir kez böyle pişirirseniz vazgeçemeyeceksiniz! Tam kıvamında soğan dolması

Osmanlı mutfağının favori lezzetlerinden biri olan soğan dolması tüm püf noktaları ile günümüze dek ulaşmayı başaran lezzetlerden biri. Peki saray mutfağının gözde lezzeti olan soğan dolması nasıl pişirilir? Soğanlar dağılmadan iç harcı nasıl doldurulur? İşte tarife dair bilinmesi gereken önemli detaylar...

19. yüzyıl saray mutfağında en çok kullanılan lezzetlerden biri olan soğanı bir de bu tarifle deneyin! İşte tam kıvamında soğan dolması pişirmenin püf noktaları...

GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.