‘Kuruluş Osman’ın oyuncusu Emre Basalak: ‘Sete koşarak gidiyorum’

ATV’de 2. sezonunda da reytinglerin zirvesinden inmeyen ‘Kuruluş Osman’ın oyuncusu Emre Basalak, canlandırdığı Gündüz Bey karakteri ve diziyle ilgili atv Youtube kanalına şu açıklamaları yaptı: "Türkıye'de daha önce denenmemiş bir savaş sahnesi çektik. Bir oyuncu olarak çok onur verici. Sette inanılmaz bir organik bağ var. Çekimlere koşarak gidiyorum."

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
‘Kuruluş Osman’ın oyuncusu Emre Basalak: ‘Sete koşarak gidiyorum’

ATV'de 2. sezonunda da reytinglerin zirvesinden inmeyen 'Kuruluş Osman'ın oyuncusu Emre Basalak, canlandırdığı Gündüz Bey karakteri ve diziyle ilgili atv Youtube kanalına şu açıklamaları yaptı:

"Türkıye'de daha önce denenmemiş bir savaş sahnesi çektik. Bir oyuncu olarak çok onur verici. Sette inanılmaz bir organik bağ var. Çekimlere koşarak gidiyorum."